Terug

 • Twee weken bedenktijd
 • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
 • Gratis verzending in Nederland

Sensorsystemen (25)

Filters

Sensorsystemen

Hoe werken slimme sensoren?

IoT-technologie wordt elk jaar populairder. Sensoren behoren inderdaad tot de meest bruikbare en gebruikte apparaten in deze branche.

Slimme sensoren verzamelen gegevens die door een microprocessor worden verwerkt om outputs te geven die overeenkomen met een reeks acties. Deze apparaten kunnen je helpen om energie te besparen en het gebruik van andere apparaten in uw huis te optimaliseren. Ze kunnen ook op afstand worden bediend via je telefoon, zelfs als je ver van huis bent.

Soorten sensoren

Tegenwoordig bestaan ​​er verschillende soorten sensoren, van bewegingssensoren tot lampen en thermische sensoren. De meeste slimme sensoren worden thuis gebruikt voor persoonlijk gebruik. Verschillende mensen begonnen inderdaad hun huishoudens te automatiseren door meer smarthome-apparaten toe te voegen.

TOP 5 Smart Sensor en hoe ze te gebruiken

 1. Druksensoren - creëer een geautomatiseerd systeem dat is verbonden met de items die op een bepaald moment onder druk staan ​​of trillen. Hiermee kun je bijvoorbeeld een melding krijgen als er een deur opengaat.
 2. Watersensoren - Als je meerdere uren op het werk doorbrengt, is het goed dat je weet wat er in jouw appartement/huis gebeurt. Deze sensoren informeren je wanneer er een lek is in jouw appartement. Plaats de sensoren op de juiste plek en kom niet voor onaangename verrassingen te staan ​​als je thuiskomt!
 3. Temperatuursensoren - deze apparaten zijn de meest energiezuinige items in onze inventaris. Door de temperatuur te regelen, kan je de kachels of de airconditioning zelfs op afstand efficiënt gebruiken om altijd de gewenste temperatuur te hebben wanneer je thuiskomt.
 4. Bewegingssensoren - hiermee kun je regels maken om andere apparaten in of uit te schakelen en je meldingen op je telefoon te sturen als ze beweging detecteren.
 5. Videosensor - vergelijkbaar met de bewegingssensorfuncties, maar met een camera die onmiddellijk wordt ingeschakeld om je te laten weten wat er in die kamer gebeurt. Met deze slimme camera's kun je ook een video opnemen.

Koop nieuwe sensoren bij Eexi en maak je geen zorgen over je appartement als je weg bent. Wees niet meer bang voor dieven! Plaats deze sensoren in uw huis om de veiligheid van jou en jouw gezin te verbeteren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »