Menu
EUR
Gemakkelijk betalen met Klarna!

Gemakkelijk betalen met Klarna!

Beste klanten,

Bij eexi.nl doen we ons best om jouw winkelervaring zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken. We hebben goed geluisterd naar jullie feedback, en een van de veelgevraagde functies was de betalingsmethode Klarna! We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat deze nu beschikbaar is op onze website.

Wat is Klarna?

Voor degenen die Klarna nog niet kennen, het is een betalingsplatform dat bekend staat om zijn eenvoudige en flexibele oplossingen. Of je nu op zoek bent naar meer betalingsmogelijkheden, meer gemak, of zelfs de optie om achteraf te betalen, Klarna heeft het allemaal.

Wat betekent dit voor jou als klant? Laten we eens kijken naar enkele voordelen van onze integratie met Klarna:

  • Flexibele Betalingsopties: Klarna biedt een scala aan betaalopties, waaronder betalen in termijnen, achteraf betalen en directe betalingen. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past.

  • Eenvoudig en Snel: Met Klarna kun je genieten van een snelle en naadloze betaalervaring. Met slechts een paar klikken kun je je aankoop voltooien.

  • Achteraf Betalen: Voor wie eerst de producten wil ontvangen voordat er betaald wordt, biedt Klarna de optie om achteraf te betalen.

  • Gebruiksvriendelijkheid: Klarna's interface is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, zodat je zonder problemen kunt winkelen en betalen.

  • Veiligheid: Bij eexi.nl staat jouw veiligheid voorop. Klarna maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw betalingsgegevens veilig blijven.

We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe samenwerking en we zijn ervan overtuigd dat het jouw winkelervaring zal verbeteren. Of je nu op zoek bent naar gadgets, telecomaccessoires, elektronica, elektrische fietsen of iets anders, met Klarna wordt winkelen bij eexi.nl nog eenvoudiger en leuker.

Heb je vragen over onze nieuwe betalingsopties of heb je hulp nodig bij je aankoop? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar om te helpen.

Met vriendelijke groet,

Team eexi


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »