Menu
EUR
Let op voor bestellingen betaald met Klarna

Let op voor bestellingen betaald met Klarna

Verantwoordelijk Winkelen: Verzendmethoden voor Met Klarna Betaalde Bestellingen

Bij eexi.nl zijn we toegewijd aan het bieden van een veilige winkelervaring voor al onze klanten. Onlangs hebben we Klarna geïntroduceerd als een betaalmethode, waarbij we onze klanten de mogelijkheid bieden om later te betalen voor hun aankopen. We zijn ons echter ook bewust van de uitdagingen die worden veroorzaakt door minderjarigen die hun leeftijd vervalsen en hoge schulden opbouwen via dergelijke diensten.

Om dit probleem aan te pakken en verantwoord winkelen te bevorderen, hebben we een nieuw beleid geïmplementeerd voor met Klarna betaalde bestellingen. Met ingang van nu worden alle bestellingen die via Klarna zijn betaald, verzonden met verzendmethoden die vereisen dat een volwassene voor ontvangst tekent.

Dit betekent dat bij levering de koerier een handtekening van een volwassene van 18 jaar of ouder vereist om de ontvangst van het pakket te bevestigen. Hiermee beogen we te voorkomen dat minderjarigen ongeautoriseerde aankopen doen en schulden opbouwen zonder adequaat toezicht.

We begrijpen dat deze extra stap sommige klanten kan hinderen, maar we zijn van mening dat het een noodzakelijke maatregel is om zowel onze klanten als ons bedrijf te beschermen. Onze prioriteit is het bevorderen van een veilige en betrouwbare winkelomgeving waar iedereen met vertrouwen kan winkelen.

We moedigen onze klanten aan om hun leeftijd en geschiktheid te controleren voordat ze Klarna of een andere betaalservice gebruiken die uitgestelde betalingsopties biedt. Bovendien dringen we er bij ouders en voogden op aan om de online activiteiten van hun kinderen te volgen en hen te informeren over verantwoord financieel beheer.

W blijven ons inzetten voor het bevorderen van verantwoord winkelen en het waarborgen van het welzijn van onze klanten. Bedankt voor uw begrip en voortdurende steun.

Met vriendelijke groet,

Team eexi


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »