Menu
EUR
Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU versie
Xiaomi
(0)

Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU versie

€149,99 Incl. btw
Niet op voorraad
  • Vanaf €45,- Gratis Verzending! (NL/BE/DE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • 9.8/10 Klantbeoordeling op WebwinkelKeur!
  • Voor 14:00 besteld = zelfde dag verzonden!

Productomschrijving

Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU - Slimme Voeding voor Jouw Geliefde Huisdier

Met de Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU zorg je ervoor dat jouw geliefde huisdier altijd op tijd en met precisie wordt gevoed. Deze slimme voerautomaat is ontworpen om jouw huisdier op een geplande en gecontroleerde manier te voeden, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Automatische Voeding met Tijdinstellingen

Dankzij de geavanceerde technologie van de Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU kun je voedingsschema's instellen voor jouw huisdier. Programmeer eenvoudig de gewenste voedingstijden en portiegroottes, zodat jouw huisdier regelmatig en in de juiste hoeveelheid wordt gevoed.

Handige Smartphone App

Met de speciale smartphone app kun je de voerautomaat van Xiaomi op afstand bedienen. Stel de voedingsschema's in, geef extra voeding of controleer de voedingsgeschiedenis van jouw huisdier, allemaal vanuit het gemak van jouw smartphone.

Geschikt voor Droog en Nat Voer

De voerautomaat is geschikt voor zowel droog als nat voer, waardoor je de voeding kunt aanpassen aan de behoeften van jouw huisdier. De afgesloten voerbak houdt het voer vers en smakelijk, terwijl het ook hygiënisch blijft.

Geschikt voor Alle Huisdieren

De Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU is geschikt voor alle huisdieren, of het nu gaat om katten of honden. Met zijn ruime voerbak en instelbare portiegroottes, is deze voerautomaat perfect voor huisdieren van alle formaten.

Eenvoudig te Reinigen en Duurzaam

De voerbak en voedingsschijf zijn gemakkelijk te demonteren en schoon te maken, waardoor je de voerautomaat in topconditie kunt houden. Het duurzame en stevige ontwerp zorgt ervoor dat de voerautomaat lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik.

Betrouwbare Stroomvoorziening

De Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU wordt gevoed via een USB-kabel of batterijen, waardoor je zeker bent van een betrouwbare stroomvoorziening. Zelfs bij stroomuitval blijft de voerautomaat zijn voedingsschema's onthouden, zodat jouw huisdier nooit zonder voer komt te zitten.

Zorg voor Jouw Huisdier, Altijd en Overal

Bestel vandaag nog jouw Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU en zorg ervoor dat jouw huisdier altijd goed gevoed en verzorgd wordt, zelfs wanneer je niet thuis bent. Met deze slimme voerautomaat geef je jouw huisdier de zorg en aandacht die het verdient, waar en wanneer je maar wilt.

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!

Recent bekeken

Xiaomi Smart Pet Food Feeder
Xiaomi
Smart Pet Food Feeder
€149,99 €123,96
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU versie

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »