Menu
EUR
Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro EU versie
Xiaomi
(0)

Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro EU versie

€159,99 Incl. btw
Niet op voorraad
  • Vanaf €45,- Gratis Verzending! (NL/BE/DE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • 9.8/10 Klantbeoordeling op WebwinkelKeur!
  • Voor 14:00 besteld = zelfde dag verzonden!

Productomschrijving

Xiaomi Smart Staande Ventilator 2 Pro EU - Slimme Koeling voor Optimaal Comfort

De Xiaomi Smart Staande Ventilator 2 Pro EU is de perfecte oplossing voor een verfrissende en aangename bries in jouw huis of kantoor. Met zijn slimme functies, krachtige prestaties en stijlvolle ontwerp biedt deze ventilator een geavanceerde koelervaring voor optimaal comfort.

Stil, Krachtig en Verstelbaar

De Smart Standing Fan 2 Pro EU is uitgerust met een krachtige motor die zorgt voor een sterke luchtstroom zonder lawaai. Dankzij de verschillende snelheidsniveaus en de verstelbare hoogte kun je de luchtstroom naar wens aanpassen voor de perfecte verkoeling.

Slimme Functionaliteit voor Gemak

Met de ingebouwde slimme functies kun je de ventilator bedienen via je smartphone of spraakgestuurde assistenten zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Stel eenvoudig de ventilatorsnelheid, timer en oscillatiefunctie in, allemaal vanuit het comfort van je stoel.

Natuurlijke en Gelijkmatige Luchtstroom

De ventilator is voorzien van een oscillatiefunctie, waardoor de luchtstroom natuurlijk wordt verdeeld door de hele ruimte. Dit zorgt voor een gelijkmatige koeling en voorkomt warme plekken in de kamer.

Handige Timerfunctie

Stel de timer in op de gewenste duur, en de ventilator schakelt automatisch uit nadat de tijd is verstreken. Ideaal voor het gebruik 's nachts of wanneer je de ventilator niet continu wilt laten draaien.

Energiezuinig en Duurzaam

Met zijn energiezuinige ontwerp bespaart de Smart Standing Fan 2 Pro EU energie zonder concessies te doen aan de prestaties. Daarnaast is de ventilator duurzaam gebouwd en gaat hij lang mee, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Elegant en Modern Design

Met zijn slanke en moderne design past deze staande ventilator perfect in elk interieur. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor is, de Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro EU voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

Verfrissende Koeling, Slim Gemak

Ervaar de verfrissende koeling en slimme gemakken van de Xiaomi Smart Staande Ventilator 2 Pro EU. Bestel vandaag nog jouw ventilator en geniet van ultiem comfort, waar je ook bent in jouw huis of kantoor.

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!

Recent bekeken

Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro EU
Xiaomi
Smart Standing Fan 2 Pro EU
€159,99 €132,22
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro EU versie

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »