Menu
EUR
Dit is wat je moet weten over de Haylou Smartwatch RT LS05S

Dit is wat je moet weten over de Haylou Smartwatch RT LS05S

Durch: Estelle Kommentare: 0

Een eerste blik

Het eerste wat opvalt bij de Haylou RT LS05S smartwatch is het lichte gewicht. De smartwatch voelt erg prettig om de pols door de 20 mm brede siliconen band, en heeft genoeg gaatjes om te verstellen naar de gewenste maat. Voor het gebruik van de smartwatch is het belangrijk om de Haylou fun app te downloaden. Wanneer deze is gedownload kun je de QR code van de smartwatch scannen in de app, waarna de smartwatch naar wens te gebruiken valt. Verder maakt de schermgrootte van 1,4”, met twee extra knoppen op de zijkant, de bediening van de smartwatch erg prettig. De interface van de smartwatch is ook erg makkelijk aan te passen naar eigen smaak bij de instellingen van de smartwatch zelf.

Functies

De smartwatch biedt veel verschillende noemenswaardige functies zoals de 12 verschillende sportmodi, de doorlopende hartslagmeter en de slaapmeter die de kwaliteit van je nachtrust meet.  Het fijne aan deze smartwatch is dat de batterij mee kan voor maar liefst meer dan twee weken! Dit houdt in dat er niet te vaak rekening gehouden hoeft te worden met het opladen van de smartwatch.   

Haylou Fun app

De Haylou Fun app biedt een makkelijk overzicht over de verschillende functies van de Haylou RT smartwatch. Op de home pagina geeft de app een overzicht van het aantal stappen dat op de dag is gezet, en hoeveel calorieën hiermee zijn verbrand. Verder biedt de home pagina een overzicht van de hartslagmeter, een kleine analyse van het aantal uren slaap van de afgelopen nacht, de zuurstofverzadiging in het bloed en een kleine grafiek van het lichaamsgewicht. Deze elementen worden verder belicht wanneer er op één van deze elementen wordt geklikt. Op de tweede tab, de sport tab, kan een workout gestart worden. Dit maakt het super makkelijk om jouw workout te tracken! In de laatste tab staat de persoonlijke pagina, waar alle persoonlijke instellingen naar wens aangepast kunnen worden.

Specificaties op een rij

  • Type: Haylou RT LS05S
  • Schermgrootte: 1,4'' 320ppi
  • 2.5D gehard glas
  • Batterijcapaciteit: 260 mAh
  • Bluetooth 5.0
  • Ondersteuning van Android 6.0 en daarboven
  • Ondersteuning van iOS11 en daarboven
  • IP68-certificering
  • Gewicht 38g
  • 20 mm brede siliconen horlogeband
  • 12 sportmodus
  • Inclusief oplaadkabel
  • Te verbinden met de Haylou Fun app
  • Ondersteuning van de volgende talen: Engels, Russisch, Indonesisch, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Japans, Frans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Portugees, Spaans, Arabisch, Koreaans

De Haylou Smartwatch RT LS05S 1,28 inch is door zijn aantrekkelijke prijs in combinatie met alle functies zeker aan te raden voor iedereen die opzoek is naar een smartwatch met veel verschillende functies voor een aantrekkelijke prijs. 

Wat zou jij graag willen dat wij nog meer verder belichten? Laat het weten in de comments!


Kommentare (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Wähle deine Sprache
Wähle deine Währung

Mein Konto

Passwort vergessen?

Zuletzt hinzugefügt

0
Vergleichen
Vergleich starten

Schreibe einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht

Dieses Produkt wurde in Ihren Warenkorb gelegt!
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »