Menu
EUR
5 upgrades voor je slaapkamer

5 upgrades voor je slaapkamer

Door: Billy Reacties: 0

Xiaomi Yeelight 2-in-1 Nachtlamp en Draadloze oplader

De Xiaomi Yeelight 2-in-1 nachtlamp en draadloze is uitstekend voor ruimtesparing en handig voor het gemakkelijk opladen van je telefoon op je nachtkastje. Deze draadloze oplader beschikt over Quick Charge technologie wat inhoudt dat het jouw telefoon met een snelheid van 15W kan opladen. Verder geeft de nachtlamp warm wit licht af met een 2700 Kelvin en 5000 Kelvin. In zijn eerste stand, de 2700K, kan de nachtlamp 24 uur lang branden en met 5000K tot wel 11 uur.

 

Original Mi Yeelight Wireless Charger with LED Night Light Magnetic  Attraction Fast Charging For iPhones Samsung Huawei Xiaomi|LED Night Lights|  - AliExpress

 

Baseus Desktop Houder Tablet

Kijk je regelmatig je favoriete Netflix show op je tablet in bed, maar worden je armen moe van het vasthouden van je tablet? Met deze Desktop Houder voor tablets van Baseus kun je de tablet makkelijk en stabiel op je kastje zetten en zo zonder problemen je series verder kijken!

 

Baseus Selfie-ringlicht met statief

Wil je graag de kwaliteit van je Tiktok of Instagram filmpjes verbeteren? Met de ringlicht van Baseus zorg je voor een verbeterde omgeving om je filmpjes op te nemen. Door de lichtring krijg je minder te maken met 'noise' in je foto's. Deze noise zorgt ervoor dat je filmpjes of foto's een slechter kwaliteit hebben. Ook zijn details beter te zien in bijvoorbeeld close-up shots.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xiaomi Yeelight Smart LED Lamp E27

Met de Yeelight slimme LED-lamp kan je jouw huis een vintage uitstraling geven vanwege zijn gloeilamp ontwerp; de uistraling van een gloeilamp met de zuinigheid van LED! Deze smart lamp is aansturen met de Smart assistenten zoals Google Assistant, Alexa en zelfs Siri door middel van de Apple HomeKit compatabiliteit. Daarnaast werkt deze lamp ook me Samsung’s SmartThings en IFTTT (If This Then That).

De lamp beschikt over een maximale lichtopbrengst van 700 Lumen en een levensduur van 25.000 uur.

Baseus draadloze handverwamer

Bij lang stil zitten achter je bureau of liggen op bed, kunnen je handen snel koud worden. Verwarm je handen weer met de handverwarmer van Baseus. Deze handverwarmer beschikt over drie verschillende temperatuurstanden: 45, 50 en 55°C, waardoor je het kan afstellen op de juiste temperatuur voor jouw handen. Het beschikt over een batterijcapaciteit van 4000 mAh en het is ook te gebruiken als powerbank.

Baseus Elektrische Draadloze Handverwarmer | 4.000 mAh | Tot 55° Celsius


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Giropay iDEAL ING HomePay KBC Bancontact PayPal
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »