Menu
EUR
5 producten die je moet hebben voor in je woonkamer

5 producten die je moet hebben voor in je woonkamer

Door: Billy Reacties: 0

Xiaomi Smart Speaker

Deze Smart Speaker van Xiaomi is ideaal voor als je op zoek bent naar speakers voor bij de televisie. Koop je er twee, dan kun je deze speakers met elkaar koppelen voor stereogeluid.

Ook beschikt deze speaker over ingebouwde Chromecast en Google Assistant functionaliteit waarmee je bijvoorbeeld je smart home producten mee kunt aansturen, maar ook antwoorden kunt krijgen op vragen die je aan de Assistant stelt. Een voorbeeld van wat je kunt met deze speaker is het opstarten en afspelen van je favoriete Netflix serie op je Smart TV via de Google Assistant.

Verder is de speaker minimalistisch afgewerkt in wit en zilver en past hierdoor dus makkelijk in elke woonkamer.

Deerma Waterspray dweil

Eventjes snel de woonkamervloer opfrissen? Dat kan met de Deerma TB880 waterspray dweil. Deze dweil beschikt over een watertank die gemonteerd kan worden aan de dweil zelf en reinigingsmiddel kan spuiten tijdens het dweilen. Hierdoor hoef je dus niet telkens heen en weer te lopen naar de emmer en kun je aan een stuk door schoonmaken. Het heeft een slank ontwerp en is dus ook makkelijk op te bergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

 

Xiaomi Yeelight Smart LED Lamp E27

Met de Yeelight slimme LED-lamp kan je jouw huis een vintage uitstraling geven vanwege zijn gloeilamp ontwerp; de uistraling van een gloeilamp met de zuinigheid van LED! Deze smart lamp is aan te sturen met Smart assistenten zoals Google Assistant, Alexa en zelfs Siri door middel van de Apple HomeKit compatabiliteit. Daarnaast werkt deze lamp ook me Samsung’s SmartThings en IFTTT (If This Then That).

De lamp beschikt over een maximale lichtopbrengst van 700 Lumen en een levensduur van 25.000 uur.

Baseus draadloze handverwamer

Bij lang stil zitten of liggen op de bank, kunnen je handen snel koud worden. Verwarm je handen weer met de handverwarmer van Baseus. Deze handverwarmer beschikt over drie verschillende temperatuurstanden: 45, 50 en 55°C, waardoor je het kan afstellen op de juiste temperatuur voor jouw handen. Het beschikt over een batterijcapaciteit van 4000 mAh en het is ook te gebruiken als powerbank.

Baseus Elektrische Draadloze Handverwarmer | 4.000 mAh | Tot 55° Celsius

BlitzWolf draadloze ventilator

Een tafelventilator en een staande ventilator? Met deze opvouwbare draadloze ventilator van BlitzWolf heb je ze allebei in één! De ventilator heeft een compact formaat en is dus makkelijk op te bergen of weer uit te klappen wanneer de temperaturen weer stijgen in de warmere maanden. Verder kun je de ventilator compleet draadloos gebruiken door de ingebouwde batterij en te bedienen met een afstandsbediening.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Giropay iDEAL ING HomePay KBC Bancontact PayPal
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »