Menu
EUR
Acne, blackheads en whiteheads, hoe kom je er van af?

Acne, blackheads en whiteheads, hoe kom je er van af?

Door: Billy Reacties: 0

Je bent niet de enige!

Acne, mee-eters en verstopte poriën, maar liefst 85% van de mensen heeft er mee te maken gehad tussen de 18 en 24 jaar[1]. Na de jonge jaren neemt acne flink af, maar helaas hebben sommigen er nog steeds mee te maken.

Om acne en mee-eters tegen te gaan, kun je meerdere stappen ondernemen zoals: gezond eten
(met name minder suiker eten), stress verminderen, goed slapen en uiteraard goede huidverzorging.

In deze blog gaan we het hebben over het laatste, huidverzorging.

Huidverzorging

Gebruik je al veel huidverzorgingsproducten en je acne blijft aanhouden of is zelfs erger geworden? Dan is het verstandig om te kijken of al je producten eigenlijk wel nodig zijn, want met huidverzorgingsproducten is minder vaak meer.

Een huidverzorgingsroutine kan bestaan uit meerdere stappen, maar het minimum is vaak drie producten:

  1. Gezichtsreiniger (cleanser)
  2. Vochtinbrengende crème (moisturizer)
  3. Zonnebrandcrème

Naast deze drie stappen kun je ook gebruik maken van extra producten zoals lotion, toner, essence, maskers, scrubs en zuren. Mocht je zulke producten willen gebruiken, implementeer ze één voor één met een minimale tijdsperiode van een week tussen om ervoor te zorgen dat het product je huid niet irriteert.

Huidverzorgingsapparaten

Als je je huidverzorgingsroutine in orde hebt, kun je daarnaast ook nog speciaal ontwikkeld apparatuur gebruiken om je huid te reinigen of te verzorgen. We gaan het in deze blog over vier producten hebben:

  1. Gezichtsstomer of gezichtssauna (ANLAN Nano Gezichtsstomer)
  2. Gezichtsreinigingsborstel (ANLAN Elektrische Gezichtsreinigingsborstel)
  3. Blackhead verwijderaar (ANLAN Blackhead Remover)
  4. Ultrasone huid scrubber spatel (ANLAN ultrasone scrubbing spatel)

ANLAN Nano Gezichtsstomer

Wanneer je huid droog is, gaat je huid extra talg produceren om je huid weer in te vetten. Wanneer je te veel talgproductie hebt, raken je poriën sneller verstopt, de belangrijkste oorzaak van acne. Daarom is je gezicht stomen goed voor je huid. Het heeft meerdere voordelen: Het helpt met je huid hydrateren, talg verzachten en je huidverzorging producten beter laten intrekken. 

 

 

ANLAN Elektrische Gezichtsreinigingsborstel

Je gezicht wassen een elektrische borstel is snel en makkelijk. De borstel produceert ultrasone trillingen waardoor vuil makkelijk vrij komt, leidend tot een grondige wasbeurt. Sommige gezichtsreinigingsborstels zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik door de schurende borstels, kies daarom voor een silicone kopstuk en verschillende snelheidsstanden.

De kopstuk van de ANLAN borstel is volledig silicoon en heeft vijf snelheidsstanden: stand 1 en 2 zijn ideaal voor gevoelig huid, 3 is de standaard snelheid voor dagelijks gebruik, terwijl 4 en 5 gebruikt kan worden voor diepe reiniging van je huid.

 

ANLAN Blackhead Remover - Mee eter Verwijderaar

Je kent het wel, van die zwarte puntjes op je gezicht, mee-eters! Gebruik een mee-eter verwijderaar in plaats van je vingers. Door mee-eters te verwijderen met je vingers kun je de bacteriën nog dieper in je huid drukken, waardoor je een ontsteking kan krijgen, met andere woorden acne.

Verwijder mee-eters gemakkelijk met een blackhead remover. Deze mee-eter verwijderaar kun je drie verschillende zuigkracht levels instellen, ideaal voor hardnekkige mee-eters en ook gevoelig huid.

 

 

ANLAN ultrasone scrubbing spatel

Hierboven hebben we zojuist de mee-eter verwijderaar besproken. Deze is ideaal voor het verwijderen van mee-eters op specifieke plekken. Wil je een oplossing voor verwijderen van meerdere onzuiverheden? Overweeg dan een ultrasone scrubbing spatel.

De ultrasone scrubbing spatel van ANLAN produceert tot wel 400 trillingen per seconde om onzuiverheden los te maken. Verder stimuleren de ultrasone trillingen de productie van collageen, een eiwit in je huid voor strak huid en minder rimpels.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »