Menu
EUR
Apple aangeklaagd vanwege Animoji

Apple aangeklaagd vanwege Animoji

Door: Jacqueline Reacties: 0

Vanaf 2015 staat Animoji (a) geregistreerd als merknaam en (b) is deze ook volop in gebruik. De aanklacht is dan ook bewuste merkrechtschending van de eerste orde. Het lijkt erop dat Apple besloot te doen alsof hun neus bloed, door simpelweg te negeren dat er al een Animoji als merknaam bestaat.

 

Vorig jaar werd de Amerikaan benaderd door - jawel - de Emoji Law Group, die graag de merknaam over wilde nemen. De Amerikaan Bonasea wilde echter de merknaam niet verkopen. Volgens heb dreigde Emoji Law Group een poging te doen het merkrecht nietig te verklaren. Nu hij er zo op terug kijkt vermoed de aanklager dat Emoji Law Group uit Apple’s naam handelde. Zou het gelukt zijn, dan had iedereen geloofd dat Apple als eerste met de naam Animoji was gekomen.

 

De Animoji bij Apple is momenteel alleen voor de iPhone X. De animoji is een functie, waarmee je eigen bewegingen kan vertalen naar een emoticon. Dit wordt een soort filmpje die je kunt delen met je vrienden. Op de iPhone X zitten sensoren aan de voorkant, en met de selfie modus kun je je gezichtsbewegingen vastleggen voor de animoji functie.

 

De aanklacht had Apple dan ook zien aankomen, vermoed ik zo. Wat jij?

 

Groetjes,

 

Jacqueline van Talkshop.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Giropay iDEAL ING HomePay KBC Bancontact PayPal
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »