Menu
EUR
Back to school: must-have producten voor op je studiekamer

Back to school: must-have producten voor op je studiekamer

Door: Billy Reacties: 0

1. Laptopstandaard

Je ziet het overal op Youtube en Pinterest: minimalistische setups waar de Macbook dichtgeklapt op het bureau staat. Het oogt opgeruimd, je hebt meer ruimte voor je agenda, boeken en andere accessoires zoals een draadloze oplader voor je telefoon, oortjes of smartwatch.

My Minimal Productivity Mac Desk Setup (for students, office work,  developers, and more!) - YouTube
Beeld bron: Created Tech @Youtube

UGREEN Aluminium laptopstandaard

Wil je ook zoiets? Overweeg dan de laptopstandaard van UGREEN. Met een volledig aluminium bouw en zacht anti-kras materiaal aan de binnenkant, mengt de standaard makkelijk in met zilver of grijs gekleurde laptops. Verder is deze standaard in dikte te verstellen van 12mm tot 26mm.

 

2. Draadloze oplader

Kabel? Dat kennen we niet in 2022! Nadat oortjes volledig draadloos waren geworden, is draadloos opladen ook interessanter geworden. Verder is een draadloze oplader ook erg makkelijk en vereist het weinig inspanning. Vanaf iPhone 12 heeft Apple de MagSafe magneet geimplementeerd, deze magnetische verbinding heeft ervoor gezorgd dat je je telefoon 'zwevend' kunt opladen, wat er natuurlijk weer strak uit ziet.

Baseus Swan draadloze oplader (Magsafe compatibele iPhones)

Wil je ook een 'zwevende' draadloze oplader? Dan is deze oplader van Baseus een goede optie: 15 Watt opladen en afgewerkt in wit met metalen accenten net zoals de iPhones.

 

 

Baseus Jelly draadloze oplader

Voor alle overige telefoons die geen MagSafe hebben, is de Baseus Jelly draadloze oplader ideaal. Deze oplader beschikt ook over 15 Watt opladen, alleen ligt je telefoon bij deze plat in plaats van dat het zweeft.

 

 

3. USB-C Hubs

Net een nieuwe laptop gekocht en het heeft alleen maar USB-C poorten? Met een USB-C hub krijg je de vertrouwde USB-A poorten, HDMI en SD-kaart lezers terug. Het is overigens ook mogelijk om deze hubs te gebruiken met andere USB-C apparaten zoals de nieuwe iPads en Android toestellen.

Ugreen 5-in-1 USB-C Hub | 4x USB A 3.0 | 1x 4K UHD HDMI | 5Gbps data overdracht snelheid

Deze instap versie van UGREEN biedt maar liefst 4 USB-A 3.0 poorten, een HDMI poort voor een extra monitor en data transfer snelheid tot 5Gbps. Helaas beschikt dit model niet over een SD-kaartlezer.

 

UGreen 5-in-1 USB-C Hub met 2x USB-A,HDMI, USB-C, TF/SD

Heb je wel een SD-kaart lezer nodig? UGREEN heeft ook een iets duurdere versie die hier wel over beschikt. Verder kun je met deze hub ook je laptop opladen, dankzij de USB-C poort.

 

4. Bureaulamp

Voor de lange studiesessies en de nachten dat je moet doorhalen, is een bureaulamp wel zo goed voor je ogen. Overweeg je een 'normale' bureaulamp? Hier moet je mee oppassen aangezien direct licht op je scherm schittering veroorzaakt, waardoor het lastig wordt om te zien of lezen.

Baseus i-wok monitorbar

Een beter alternatief is een monitorbar, dit is een lichtbalk die je vastmaakt aan de bovenkant van je monitor. Monitorbars zijn zo ingesteld dat ze geen licht schijnen op je scherm, maar alleen op je de bureau; oftewel je krijgt geen scherm schittering of reflectie. Verder hebben monitorbars ingebouwde aanraakknoppen voor vlotte bediening van de helderheid en warmte van het licht.

 

5. Kabelmanagement

Opgeruimd staat natuurlijk netjes. Heb je je computer meegenomen of gewoon veel accessoires verbonden aan je laptop? Organiseer je kabels netjes met kabelmanagement producten. Voor veel kabels of zelfs stekkerdozen, raden we je aan om een kabelmanagement doos waar je alles uit het zicht kunt houden.

UGreen universele kabelmanagement doos

 

Ugreen Kabel Organiser kabelgoot

Voor enkele kabels is het beter om kabelorganisers te gebruiken. Hierdoor blijven je kabels bij elkaar en kunnen ze niet in de knoop raken. Naast het comfortabel leggen van kabels, beschermt het rooster ze ook tegen mechanische schade, die bijvoorbeeld kan ontstaan door over een bureaustoel heen te rijden. Deze kabelorganisers zijn verkrijgbaar in twee lengtes: 1.5 meter en 3 meter.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »