Menu
EUR
Elektrische fiets koop gids: Welke moet ik hebben?

Elektrische fiets koop gids: Welke moet ik hebben?

Door: Billy Reacties: 0

Heb je besloten om eindelijk een elektrische fiets te kopen? De volgende stap is het uit zoeken van een model die bij jou past. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende varianten en merken op de markt, dat het lastig is om een te kiezen. Daarom gaan we het in deze blog bij maar één merk houden: ADO, A Dece Oasis.

Waarom ADO? Het merk heeft dankzij hun strategisch geplaatste warenhuizen in Europa, Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk en Azië sterke logistieke verbindingen, waardoor de fietsen aantrekkelijk geprijsd kunnen worden, iets waar niemand nee tegen zegt!

We gaan het in deze blog hebben over drie verschillende elektrische fietsen met verschillende budgetten:

  1. A16+
  2. A20F+
  3. A26S XE

 

ADO Vouwfiets - Model A16+

De ADO Vouwfiets A16+ is de kleinste fiets in het uitgebreide assortiment van ADO. De fiets wordt geleverd met een 250W-vergrendelde motor die 25 km/u haalt, hij is gekalibreerd om straatlegaal te zijn en vereist geen licentie. De batterij is binnen 4-6 uur volledig opgeladen, waardoor het de ideale oplossing is voor woon-werkverkeer en vrije tijd.

De fiets heeft een voorvork en body dubbel schokdempingssysteem en mechanische dubbele schijfremmen op de voor- en achterbanden. Het is geschikt voor een gewicht tot 120 kg en een hoogte tussen 130 cm en 190 cm.

De batterij is verwijderbaar en stelt u in staat om volledig automatisch te rijden tot 45 km en in de geassisteerde modus tot 70 km. Bovendien is er ook een Shimano 7-speed aandrijving, waardoor je onder alle omstandigheden comfortabel kunt rijden.

Indien nodig kan de motor worden ontgrendeld tot 350W en een maximale snelheid tot 35 km/u. Vraag ons gerust naar de methodiek na aankoop.

Voor wie?

Voor wie is de ADO A16+ geschikt? Als je een klein budget hebt en gewoon een elektrische vouwfiets nodig hebt zonder veel poespas, dan is de A16+ voor jou. Desondanks dat de A16+ het instapmodel is, is dit model nog steeds rijk uitgerust met vele toevoegingen, wat je niet snel ziet bij andere elektrische fietsen zoals schokdempers en dubbele mechanische remschijven.

 

ADO Vouwfiets - Model A20F+

De ADO Vouwfiets A20F+ is een stoere vouwfiets in het uitgebreide assortiment van ADO. De fiets wordt geleverd met een 250W-vergrendelde motor die 25 km/u haalt, hij is gekalibreerd om straatlegaal te zijn en vereist geen vergunning. De batterij is binnen 4-6 uur volledig opgeladen, waardoor het de ideale oplossing is voor woon-werkverkeer en vrije tijd.

De fiets heeft een voorvork en zadel dubbel schokdempingssysteem en mechanische dubbele schijfremmen op de voor- en achterbanden. Het is geschikt voor een gewicht tot 120 kg en een hoogte tussen 130 cm en 190 cm.

De batterij is verwijderbaar en stelt u in staat om volledig automatisch te rijden tot 50 km en in de geassisteerde modus tot 80 km. Bovendien is er ook een Shimano 7-speed aandrijving, waardoor je onder alle omstandigheden comfortabel kunt rijden.

Indien nodig kan de motor worden ontgrendeld tot 500W en een maximale snelheid tot 35 km/u. Vraag ons gerust naar de methodiek na aankoop.

 

Voor wie?

De A20+ is het middensegment van de ADO vouwfietsen. Hierdoor heeft deze fiets fatbike wielen, waardoor je comfortabeler fietst en zit. Verder is de motor ook wat sterker waardoor je sneller optrekt en wat meer bereik hebt door de grotere batterij. Zit je niet te verlegen om geld en vind je extra prestaties als comfort belangrijk, dan is de A20+ de elektrische fiets voor jou.

ADO Elektrische fiets - Model A26S XE

De ADO Elektrische fiets A26S XE is een geweldige stadsfiets in het uitgebreide assortiment van ADO. De fiets wordt geleverd met een 250W-vergrendelde motor die 25 km/u haalt, hij is gekalibreerd om straatlegaal te zijn en vereist geen rijbewijs. De batterij is binnen 4-6 uur volledig opgeladen, waardoor het de ideale oplossing is voor woon-werkverkeer en vrije tijd.

De fiets heeft een voorvork en body dubbel schokdempingssysteem en mechanische dubbele schijfremmen op de voor- en achterbanden. Het is geschikt voor een gewicht tot 120 kg en een hoogte tussen 130 cm en 190 cm.

De batterij is verwijderbaar en stelt u in staat om tot 50 km volledig automatisch te rijden en tot 100 km in de geassisteerde modus. Bovendien is er ook een Shimano 7-speed aandrijving, waardoor je onder alle omstandigheden comfortabel kunt rijden.

Indien nodig kan de motor worden ontgrendeld tot 350W en een maximale snelheid tot 35 km/u. Vraag ons gerust naar de methodiek na aankoop.

 

Voor wie?

Is budget geen probleem voor jou? Ga dan voor de A26S XE. Dit het duurste model van alle drie. Dit komt doordat de fiets de grootste batterij heeft die tot wel 100 km geassisteerd trappen mee kan. Verder heeft het een vernieuwde remsysteem waardoor je razendsnel tot een stop komt, cruciaal in stadsverkeer waar je veel moet stoppen voor bijvoorbeeld zebrapaden. De A26S XE is ook de enige die met een drager achterop komt.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »