Menu
EUR
Dit zijn de nieuwste smart producten die je gezien moet hebben – November 2021

Dit zijn de nieuwste smart producten die je gezien moet hebben – November 2021

Door: Estelle Reacties: 0

Haylou GST Smartwatch 1.69'' Display

Wat is dit een topper voor zijn prijs! De Haylou GST 2021 heeft met zijn kleurrijke display van 1,690 inch HD, schermresolutie van 240 x 280 pixels en gladde siliconen band een prachtig professionele uitstraling voor iedere look. Naast het mooie uiterlijk bevat dit slimme horloge ook een mooie set functies. Denk bijvoorbeeld aan een slimme hartslagritmemeter, accelerometer, bloedzuurstofgraadmeter en slaap tracking!

Naast deze opties is dit horloge ook in staat om verschillende sportmodi te ondersteunen. Hierdoor is de smartwatch perfect voor het bijhouden van jouw work-out. Daarnaast is dit horloge stof en water bestendig (maximaal 30 minuten water, 1 meter). Zoals meerdere producten van Haylou is deze Haylou GST Smartwatch ook te verbinden met de Haylou app voor Android en iOS.

Liberex Elektrische Waterflosser OLED

Een slimme oplossing voor het flossen is gekomen, namelijk de Liberec Elektrische Waterflosser! Oude methodes voor flossen kunnen wanneer niet goed gehanteerd schadelijk zijn voor het gebit, en kan daarnaast veel geld kosten op lange termijn. Dankzij waterdruk is het flossen mogelijk met meer flexibiliteit en is daarnaast minder hardnekkig voor het gebit.

Dit apparaatje biedt verschillende modi (5 stuks) om ervoor te zorgen dat er altijd een stand is die bij jouw gebit past. Zo is er bijvoorbeeld een zachte stand voor iemand met gevoelige tanden en een harde stand voor een sterkere reiniging. Daarnaast is er ook een puls stand voor het masseren van het tandvlees. Ook door het gebruik van de verschillende opzetstukken pas je ook aan jouw doeleinden aan.

Elektrische Waterflosser OLED | Waterpik | Monddouche | IPX7 | 5 Reinigings modi | 110 PSI | 5 opzetstukken | 300 ML

Baseus Elektrische Autohouder Solar

De Elektrische Autohouder Solar is de nieuwste autohouder van Baseus. Dit handige apparaatje wordt door middel van zonne-energie opgeladen, waardoor een autohouder nog gemakkelijker is dan ooit! Er is echter ook geen probleem als er geen zon is, dankzij de 150mAh batterij die zichzelf voorbereid op dit soort momenten door zich op te vullen met overtollige energie. Dat is nog eens handig!

De autohouder van Baseus wordt alleen maar praktischer. De Elektrische Autohouder Solar bevat van een slimme manier van sluiten, want dit doet het apparaatje allemaal zelf! Als er een smartphone wordt geplaatst op de houder, dan sluiten de klemmen zich vanzelf om de smartphone heen. Dit wordt gedaan door middel van een infrarood sensor. De klemmen zijn ook heel makkelijk weer los te krijgen, dit kan namelijk zelfs met één hand! De autohouder bevat ook een schokdemper, zodat jij in alle tijden gemakkelijk de navigatie kan aflezen van je smartphone.

Elektrische Autohouder Solar | Zonne Energie | Automatische sluiting | Ventilatie houder | 150mAh batterij

Yunmai Premium Massage Gun Compact

Dit product is voor iedereen die intensief sport of beweegt, of juist iemand die wat aandacht wil geven aan zijn spieren; De Yunmai Premium Massage Gun Compact staat voor je klaar! Dit stijlvolle apparaat is een professioneel massage apparaat en dankzij het lichte gewicht en compacte ontwerp gemakkelijk te gebruiken door iedereen.  Maar desondanks zijn grote, bezit hij toch 6kg aan massage kracht, tot 3200 RPM. Dit is volledig af te stellen naar smaak met de 4 verschillende snelheidsmodi. Dankzij de vier bijgeleverde massagekoppen pas je ook nog eens aan voor welk lichaamsdeel je het apparaat wilt gebruiken.

Je hoeft ook niet vaak te denken aan het opladen van de Yunmai Premium Massage Gun; dankzij de 1300mAh batterij gaat de massage gun wel 48 dagen mee bij 10 minuten aan massage per dag. De massage gun wordt geleverd in een handige meeneem tas waar alles in past. Ook krijg je de USB-Type C oplaadkabel erbij geleverd. 

Premium Massage Gun Compact | 5 Modi | 3200 RPM | Quick Charge | Oplaadstation en dock voor accessoires

Liberex Elektrische Gezichtsreinigingsborstel

Skincare at its finest! Dat idee krijgen wij bij het zien van de Liberex Elektrische Gezichtsreinigingsborstel! Deze borstel zorgt voor een zorgvuldige reiniging van het gezicht door middel van sonische vibraties. Dit product komt met drie verschillende borstels zodat er altijd eentje past bij jouw huidtype. Het product is super gemakkelijk in gebruik en is voor het gemak draadloos te gebruiken.

Elektrische Gezichtsreinigingsborstel | IPX6 Waterbestendig | 90 Minuten gebruiken | Draadloos opladen | 3 Borstels

Baseus 2x Microvezel Schoonmaak Doek

Baseus is een merk dat altijd opzoek is naar innovatieve en slimme oplossingen. Daarom heeft Baseus nu ook een slimme oplossing voor bijvoorbeeld jouw meubels, namelijk Microvezel schoonmaak doeken! Deze microvezel doeken laten minder dan 0.1% van de vezels achter, wat betekent dat deze doeken 5 tot 6 keer meer opnemen dan andere microvezeldoeken. Je kan ze ook heel gemakkelijk hergebruiken; was ze op een temperatuur tot 100 graden, en ze kunnen weer ermee door!  Deze doeken zijn in veel verschillende situaties te gebruiken, zoals het snel schoonmaken van het scherm van je telefoon en andere elektronische apparaten, of het schoonmaken van jouw auto!

2x Microvezel Schoonmaak Doek | Grijs | Auto schoonmaak | MicroFiber

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »