Menu
EUR
Hallo iPhone 8 en iPhone 8 Plus!

Hallo iPhone 8 en iPhone 8 Plus!

Door: Jacqueline Reacties: 0

Geen iPhone 7S?

Yes, de iPhone 8 is er! Een beetje overschaduwd door de komst van de iPhone X, maar een stuk betaalbaarder en de echte opvolger van de iPhone 7. Zowel de iPhone 8 als de iPhone 8 Plus werd aangekondigd. Het uiterlijk is zodanig nieuws, fris en anders, dat Apple de 8-lijn heeft uitgebracht in plaats van een 7S-lijn.

 

Uiterlijk iPhone 8

Net zoals de iPhone X heeft de iPhone 8 en iPhone 8 Plus een glazen achterkant. Dit is een voortzettende trend, die de high-end toestellen moet kenmerken. Qua vorm, grootte en afmetingen is de iPhone 8 en 8 Plus vergelijkbaar met de iPhone 7. De iPhone 8 past dus in een iPhone 7 hoesje en de iPhone 8 Plus past in een iPhone 7 Plus hoesje. De camera en de uitgangspoorten zitten op dezelfde plek. Alleen voor de iPhone X heb je een daadwerkelijk nieuw model iphonehoesje nodig. Dankzij de glazen achterkant kan de iPhone 8 draadloos opgeladen worden samen met je Apple Watch en AirPods.

 

Nieuwe features iPhone 8

Met de iPhone 8 Plus kun je met de dubbele camera in de portretmodus; de achterkant wordt zwart gemaakt en de contouren van je gezicht komen goed naar voren. Het bedieningspaneel op de iPhone 8 en iPhone 8 Plus is erg overzichtelijk. De bediening middels 3D Touch verloopt tevens vlekkeloos.

 

De luidspreker van de nieuw iPhone zou volgens Apple 25% luider kunnen en de bastonen zouden een stuk beter zijn geworden. De dubbele camera zit, net zoals bij de iPhone 7, alleen op de Plus variant. De camera’s zouden betere foto’s maken bij slecht licht, voor de rest zijn de specificaties ongeveer hetzelfde gebleven.

 

De videomogelijkheden zijn verbeterd met 4k filmen en een slow motion modus met een 1080p-resolutie en 240 fps. En de iPhones zijn aangepast op Augmented Reality opties, waarmee je meer informatie kunt verkrijgen van bestaande objecten in je huis (denk aan spullen opmeten) of bijvoorbeeld informatie over de sterren die je ziet in de lucht ‘s nachts.

Niet geheel onbelangrijk: de iPhone 8 zou een stuk sneller en zuiniger zijn dan zijn voorganger. Apps starten sneller en het minimale opslaggeheugen is omhoog gegaan naar 64GB. De nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 plus draait op iOS 11.

 

De iPhone 8 is verkrijgbaar vanaf €809,-.
Bekijk hier al onze iPhone 8 hoesjes.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »