Menu
EUR
Eerste indruk | De nieuwe Haylou GST 2021

Eerste indruk | De nieuwe Haylou GST 2021

Door: Percy Reacties: 0

Haylou GST 2021 | LS09B

Ook dit jaar brengt Haylou weer een nieuw model smartwatch uit, genaamd de Haylou GST. Deze smartwatch dient als opvolger van de RS03 en LS05, die enkele maanden terug uitkwamen. De Haylou GST komt met een sportief ontwerp, en met een vierkant scherm, dit formaat scherm zagen wij al eerder bij Haylou, namelijk op de LS02. Het scherm is een 1.69 inch TFT-display, met een resolutie van 240x280 pixels. Verder bezit de smartwatch ook een hartslagmonitor, bloed zuurstof sensor, een bewegingssensor, 12 sport modi, IP68 water- en stofbestendigheid en nog veel meer!

Ontwerp

De Haylou GST 2021 is ontworpen met sportiviteit in gedachten, hierom heeft Haylou de smartwatch zo compact mogelijk gemaakt. Dit is terug te zien aan het vierkante 1.69” TFT scherm, de waterbestendig silicone band, en het feit dat de smartwatch maar 42 gram weegt. Ook staat simpliciteit centraal, de smartwatch bezit een enkele knop aan de rechterzijde, waarmee de smartwatch kan worden bediend. Aan de onderkant bevindt zit de hartslagmonitor, en de magnetische aansluiting voor de oplader. Voor de interface en klok van de smartwatch zijn er meerdere ontwerpen te selecteren.

Functies

De Haylou GST 2021 biedt vele functies, om te beginnen is de smartwatch IP68 waterbestendig, zo hoef je je nooit zorgen te maken tijdens het wassen van je handen, of wanneer het regent dat je smartwatch beschadigt. Ook legt Haylou sterk de druk op de functie van ‘continous operating’, wat inhoudt dat het horloge tot wel 9 dagen op wel 1 accu lading kan functioneren. Dagelijks opladen hoeft in dat geval gelukkig niet dus. Dit is zelfs te verlengen tot 20 dagen wanneer je het horloge in de batterij zuinige modus zet.

Sensoren zijn ook niet te missen op de Haylou GST, het horloge bezit een hartslag-, bewegings-, bloedzuurstof meter. De hartslagmeter wordt tegenwoordig veel gebruikt tijdens het sporten om o.a. de staat van het lichaam in de gaten te houden, ook de zuurstofgehaltemeter is er om de gezondheid in de gaten te houden. Mocht deze onder de 90% komen, dan is er reden voor aandacht.

Ook is de smartwatch in staat om je slaap routine te meten en analyseren, zo is te zien of je slaapritme wel goed voor je is, en welk effect het heeft.



Bovendien bezit de smartwatch ook een hoop sportmodi, waardoor elke sporter tevreden wordt gesteld: Buiten-/Binnen hardlopen, snelwandelen, fietsen, klimmen, spinningfiets, yoga, vrije training, roeien, gymnastiek, basketbal & voetbal. Zoals je ziet zit er een modus bij voor iedereen.

 

Uiteraard bezit de Haylou GST ook de standaard functies zoals: alarm, stopwatch, timer, weerberichten, telefoon op afstand vinden, muziek controle, en meer!

Heb je interesse in de Haylou GST? Klik dan hier!


Specificaties

Product naam

Haylou GST

Dimensies

49.9x38.7x11.7mm

Horloge band maat

22mm

Gewicht

42g

Scherm

1.69" TFT display

Resolutie

240x280px

Bluetooth

5.1

Sensor

Hartslag-, bewegings-, bloedzuurstof sensor

Batterij capaciteit

220mAh

Compatibiliteit

Android 6.0+ & iOS 11.0+. Ondersteunde functies verschillen per smartwatch, mobiele telefoon en land.

Batterij duur

Circa 9 dagen - 24 uur met hartslagmonitor

Waterbestendigheid 

IP68

Min./max. temperatuur

-0°C~40°C

Platform

Haylou Fun

Sportmodi

Buiten-/Binnen hardlopen, snelwandelen, fietsen, klimmen, spinningfiets, yoga, vrije training, roeien, gymnastiek, basketbal & voetbal.

Prijs

€ 44,95

 

 

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »