Menu
EUR
Hoe bescherm je tegen Corona?

Hoe bescherm je tegen Corona?

Door: Estelle Reacties: 0

Wegwerp mondkapjes

Deze kennen wij allemaal; de alledaagse mondkapjes die je iedereen ziet dragen in de bus, trein en op de perrons. Deze mondkapjes zijn super makkelijk omdat je ze met gemak in je tas bewaard en na eenmalig gebruikt ze weg kunt gooien, om later weer wanneer nodig een nieuwe te gebruiken.

Eexi heeft veel verschillende wegwerp mondmaskers, zoals de 3NOD Mondkapjes Type IIR 10 Stuks Wit Blauw - wegwerp, die 3-laags ervoor zorgen dat deeltjes in de lucht niet in je luchtwegen terecht komen. Deze niet-medische mondkapjes bieden een hoogwaardige bescherming. Ze zitten comfortabel en zijn makkelijk aanbreng baar op het gezicht door een neusclip en elastiek bandje.

Naast de standaard wegwerp mondkapjes zijn er ook FFP3 mondkapjes met ventiel. Onze FFP3 mondkapjes met ventiel zijn 5-laags en hebben extra isolatiemateriaal aan de binnenkant van de mondkapjes. De FFP3 mondkapje met ventiel hebben een BFE (bacterial filtration efficiency) van >99%! De 5-laagse FP3 mondkapjes met ventiel hebben een fijne headstrap in plaats van earloop elastiekjes, voor extra comfort. Dit voorkomt schurende plekjes achter het oor. 

3NOD Mondkapjes Type IIR 10 Stuks Wit Blauw - wegwerpUG Mondkapjes Type FFP3 1 Stuk Wit - Met ventiel - Wegwerp - Comfortabele neus

Daarnaast biedt Eexi.nl veel verschillende modellen wegwerp mondkapjes aan om iedereen in zijn of haar wensen te voorzien. Dus ook al zoek je een standaard wegwerp mondkapje, mondmasker met ventiel, type IIR in grote getalen of klein? Wij zijn er voor je!

Spatschermen

Spatschermen zie je veel bij de horeca, kappers en andere contactberoepen. Spatschermen zijn licht van gewicht en redelijk comfortabel om te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een spatscherm houder die verstelbaar is en die komt met wegwerp schermen. Onze wegwerp spatschermen zijn licht van gewicht, zodat je spatscherm niet te zwaar is om te dragen. Dit spatscherm komt met 1 houder en 10 schermen! 

Spatschermen 10 Stuks Lichtgewicht - Verstelbare houder - Wegwerp schermenMedisch gelaatsscherm MZ-2 - Spatscherm - Hoofdkussen - Rekbare band

Dankzij een spatscherm heb je net een stukje meer bescherming voor jezelf en anderen, is wel zo fijn en geruststellend!

Infrarood thermometer

Een infrarood thermometer helpt met gemakkelijk en snel de temperatuur te meten voordat je weggaat naar familie of vrienden. Zoals bijvoorbeeld, biedt Jumper een 2-in-1 thermometer die geschikt is voor je voorhoofd of voor een oormeting. De thermometer geeft een groene kleur wanneer de temperatuur normaal is en een rode kleur wanneer de te hoog is. Het fijne is dat deze infrarood thermometer ook geschikt is voor baby's en kleine kinderen!

Jumper Medical Infrarood Voorhoofd- en Oorthermometer

Dus voordat je erop uit gaat, check even jouw temperatuur!

Desinfectie

1 van de eerste maatregelen ooit in Nederland voor COVID-19 is een maatregel die we tot de dag van vandaag nog kennen; Was je handen. Sinds 2020 zijn we massaal bezig met het wassen van onze handen, desinfecteren, geen handen schudden en allerlei andere praktijken om te zorgen dat de besmettingen dalen.  Voor het wassen van je handen is het makkelijk als je de zeeppomp ook niet hoeft aan te raken, dit kan bijvoorbeeld met een automatische zeep dispenser. Je hoeft hier alleen je handen voor te houden en je krijgt een goede dosering zeep voorgeschoteld. Naast het wassen van je handen is het goed om oppervlakken in je huis te desinfecteren. Dit doe je gemakkelijk met desinfectiedoekjes, die je na gebruik gelijk in de prullenbak deponeert. Ook is het altijd fijn om desinfecterende handgel op zak te hebben, dit komt altijd waar je ook bent van pas.

Baseus Automatische zeepdispenser met sensor | 300 ml | Zonder contact

Testen, testen en nog eens testen

Het blijft 1 van de meeste effectieve maatregelen die je kan nemen; testen. Wanneer je ergens heen gaat waar je meer mensen verwacht is het altijd slim om een test uit te voeren om daardoor toch zekerder te zijn van je zaak. Met de Goldsite Corona zelftest kan je snel en gemakkelijk testen op het covid-19 virus. Deze antigeen zelftest neemt je af via de neusholte en is binnen enkele minuten uitgevoerd. Volg de gebruiksaanwijzing op, en wanneer alle stappen zijn uitgevoerd heb je al binnen 12 minuten de uitslag binnen, dat is nog eens makkelijk!

Goldsite COVID 19 Antigen Sneltest Kit neus test - 12 minuten uitslag

Er zijn veel opties wat betreft je kunt doen tegen corona, voor veel verschillende wensen en budgetten. Wat doe jij om jezelf en naasten te beschermen tegen COVID-19?


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »