Menu
EUR
Ik ga op vakantie en neem mee...

Ik ga op vakantie en neem mee...

Door: Tim Reacties: 0

"Eindelijk weer reizen!"

Dat horen we tegenwoordig steeds vaker. Na twee jaar opgesloten in ons kikkerlandje mogen we eindelijk weer de weg op. Lekker ontspannen aan de Spaanse kust of op avontuur in Franse provincies? Maak je vakantie perfect door al te genieten op de heenweg. Wij van eexi.nl kunnen je reis niet korter maken, maar wel comfortabeler. Laten we samen kijken naar de beste gadgets en accessoires voor op vakantie.

Alle artikelen die hier genoemd worden kan je terugvinden op deze overzichtspagina, scoor 10% korting met de code 'VAKANTIE' en zorg ervoor dat je vakantie vlekkeloos verloopt!

Stel je eens voor

Je doet de voordeur op slot, de auto zit stampend vol en iedereen zit klaar voor vertrek. Nog even een laatste check, zijn de broodjes gesmeerd en de telefoons opgeladen? Dan kunnen we vertrekken. De bestuurder zet eventjes zijn telefoon in de houder, muziek gaat aan en tot nu toe zit iedereen met gezonde spanning klaar voor vertrek.

De beste gsm-houders voor onderweg.

Er bestaan enorm veel telefoonhouders voor in de auto. Ik maak in het volgende overzicht onderscheid tussen houders die op het dashboard geplaatst worden en houders die je aan het ventilatierooster kan bevestigen. Ook zitten er wat houders bij voor de bijrijders, want ook passagiers mogen handsfree genieten van de reis. Mijn persoonlijke top 5 is als volgt:

Voor de dashboard houders is mijn favoriet de Baseus Tank Gravity. Zoals de naam al zegt zit deze houder stevig in elkaar. Wat ik persoonlijk ideaal vind, is dat hij ook te bevestigen is op het raam. In sommige auto's is het dashboard namelijk niet glad genoeg voor gsm-houders met zuignappen.

Voor de ventilatie houders staan er twee in mijn lijst. De Baseus Solar is een fijn model wat tegelijk je telefoon oplaadt met zonne-energie, handig voor lange ritten en zelfs voor de dagelijkse sleur naar werk. Mocht je niet zo veel voelen voor groene stroom dan is de Baseus Future Gravity ook een goede optie. Zonder oplaadfunctie is deze licht en gemakkelijk in gebruik. Allebei de houders maken gebruik van je telefoongewicht om deze te klemmen en los te laten.

Ten slotte zijn er ook nog twee mooie houders voor de passagiers. Met de Baseus Nano Gel folding bracket leg je niet alleen je telefoon, maar ook andere dingen op het dashboard zonder dat er iets valt of schuift. De Baseus Lazy Bracket zorgt er ook nog eens voor dat de achterbank heerlijk kan genieten van een film. Bevestig eenvoudig een grote telefoon of tablet aan de hoofdsteun.

Baseus Tank GravityBaseus SolarBaseus Future GravityBaseus Nano gel sticky holderBaseus Lazy Bracket

We zijn een uurtje onderweg

Je hoort nu al drie keer hetzelfde liedje op de radio. De kids zijn onrustig of verveeld. De zon is heerlijk, maar schijnt helaas wel in je bakkes en de telefoons beginnen langzaam leeg te geraken.

De accessoires die je achteraf toch wel nodig had!

De rit begon zo lekker, maar nu hoopt iedereen toch wel snel op bestemming te zijn. Deze accessoires hadden de reis wat chiller kunnen maken. Van nekkussens tot autoladers en telefoonkabels. Dit zijn de belangrijkste gadgets om ook een langere rit met goed comfort vol te houden.

Het nekkussen van Baseus de ideale keuze in meerdere situaties. In de auto of in het vliegtuig kun je heerlijk dromen zonder wakker te worden met een pijnlijke nek of rug. Zodra je op de vakantiebestemming bent aangekomen kun je ook heerlijk gebruik maken van de bijgeleverde warmte kompressen voor een ontspannend rustmomentje. Combineer deze ook met het oogmasker om de ervaring compleet te maken.

Na uren telefoongebruik en Frozen kijken raken alle batterijen leeg. Wordt het nu vechten om de oplader? Ik hoop het niet, want met deze gadgets kan je iedereen voorzien van energie! Zorg er eerst voor dat je autolader niet uit het jaar nul komt. Er is veel veranderd en telefoons verbruiken steeds meer stroom. Gebruik de Baseus 30W PPS autolader zodat ieder apparaat snel oplaad. Voor de kinderen op de achterbank is het ook handig om een Ugreen USB A Hub toe te voegen aan de installatie, zo kunnen alle apparaten aangesloten worden.

De stroom is gered en ook de tweede helft van de rit is nog gezellig. Ondertussen mag er wel een ander muziekje op, een simpele 3.5mm audo jack kabel met 3 meter lengte zorgt ervoor dat iedereen mag vechten om de kabel en de beste liedjes.

Terwijl de rest van het gezin aan het ontspannen is, heb je nog steeds je ogen op de weg. Ondertussen heb je wel tien keer de zonnebril op en af gedaan en telkens zoeken waar je dat ding laat. Met deze haakjes berg je alles op binnen handbereik.

Baseus nekkussenBaseus ook maskerBaseus 30W PPS autoladerUGreen USB A HubUGreen Audio kabel 3 meter

 

De gadgets die niet op je vakantie checklist staan.

Voordat je de auto parkeert en de kids laat vliegen wil je misschien gebruik maken van de Apple AirTags, zo houd je alles (en iedereen) in de gaten, just in case. Gebruik deze Devia sleutelhangers zodat je vervolgens geen AirTags kwijtraakt!

Ik denk dat iedereen wel eens een dagje weg wilde en een bloedhete auto in moest stappen. Daarom is het belangrijk om zonnebescherming aan te schaffen zoals deze. Ook kun je op dat soort dagen best een waaier gebruiken, of deze draagbare ventilator. Is het juist te koud, kies dan voor een warmte-element zoals de Baseus draadloze handenwarmer. Wij Nederlanders klagen vaak over het weer, maar nu heb je al het comfort binnen handbereik.

Ten slotte kan er nog van alles en nog wat stuk gaan en kwijt raken op vakantie, daarom is het ook altijd handig om extra kabeltjes in huis te hebben. We hebben alvast een selectie gemaakt van kabels voor Apple en Samsung met bijbehorende oplaad kopjes.

Bekijk al de producten die we aanraden op deze overzichtspagina en maak slim gebruik van de code 'VAKANTIE' voor 10% extra korting!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Giropay iDEAL ING HomePay KBC Bancontact PayPal
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »