Terug

  • Twee weken bedenktijd
  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Gratis verzending in Nederland

iPhone X: een kraakje hier.. een screenfreeze daar..

iPhone X: een kraakje hier.. een screenfreeze daar..

Ben jij even blij dat je de iPhone X nog niet heb aangeschaft. Na de uitbreng zijn allerlei ‘kinderziektes’ naar voren gekomen. Zo zou de iphone x last hebben van een krakende luidspreker, een groene lijn door het scherm en een screenfreeze bij koude temperaturen.

iPhone X defect 1: een krakend geluid

De iphone x schijnt een krakend geluid te maken bij maximaal volume, zo lezen we op Reddit en Twitter. Enkele gebruikers van de nieuwe iphone x met dit probleem hebben zelf al het telefoon willen ruilen, enkel om erachter te komen dat een ander toestel hetzelfde probleem heeft. De iphone 8 had dit jaar ook een vergelijkbaar probleem. Bij de iphone 8 was het zo dat het geluid ook bij een lager volume soms kraakte. Vermoedelijk wordt het kraak geluid bij de iphone x veroorzaakt voor een bug in de software.

 

iPhone X defect 2: een groene lijn door het beeldscherm

Eerder deze week zagen we al foto’s voorbij komen van mensen die continu een groene lijn zagen op het scherm van de net aangeschafte iphone x. De groene lijn bij de iphone x kwam niet meteen te voorschijn, pas na enkele dagen. De oorzaak is nog niet bekend en daarbij heeft Apple ook nog niet gereageerd.

 

iPhone X defect 2: oled en kou

De derde ‘kinderziekte’ waar de iphone x last van heeft is het OLED-scherm wanneer de temperatuur buiten tegen het vriespunt aan ligt. Het scherm kan bij kou enkele seconden niet reageren. Apple heeft aangegeven dat dit bij de volgende software update opgelost wordt. Tot die tijd moet je even wachten als je buiten bent.

 

En, wat denk jij? Zullen de kinderziektes hierbij blijven?

 

Groetjes,

 

Jacqueline van Talkshop

PS. onze iPhone X hoesjes zijn uitgebreid getest en hebben géén kinderziektes. Bekijk ze hier! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »