Menu
EUR
iPhone X productie vertraagd

iPhone X productie vertraagd

Door: Jacqueline Reacties: 0

Welke onderdelen zijn er ook alweer nieuw? De iphone x heeft best een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo komt er de Face ID, de vervanger van de vingerafdrukscanner. De ronde homebutton is vervangen voor een randloos OLED-scherm en de achterkant is van een - naar eigen zeggen - nieuw ontwikkeld sterk soort glas. De nieuwe iphone x kun je ook draadloos opladen. En zowel de camera, video functies als speaker functies zijn verbeterd.

 

Heb jij de al iOS 11 in gebruik?

De iPhone X zal op iOS 11 draaien. Op deze nieuwe iOS wordt de bluetooth en wifi nooit echt uitgeschakeld als je deze uitzet via het bedieningspaneel. Zet je deze bijvoorbeeld uit, dan schakelt deze vanzelf na vijf uur weer aan of eerder als je intussen naar een andere locatie gaat. Deze functies zijn geautomatiseerd vanwege AirDrop en Airplay. De bluetooth en wifi kun je enkel echt uitzetten via instellingen. En laten we eerlijk wezen, wie gaat daar nou gebruik van maken?

Met iOS 11 komt ook ARkit: een tool voor app-ontwikkelaars om makkelijker apps te maken met augmented reality. Virtuele objecten kunnen op deze manier in jou echte omgeving worden geplaatst via de camera. Als gebruiker kun je om de objecten bewegen en de objecten kunnen op de omgeving reageren.

 

Telefoonhoesjes voor de iphone x

De randloze iphone x heeft een geheel ander uiterlijk. De voorkant heeft geen traditionele ronde thuisknop meer, de achterkant is chique behuisd in glas. Bij de nieuwe iphone x hoort dan ook een nieuwe serie aan iphone x telefoonhoesjes.  

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »