Menu
EUR
Kabels, kabels en nog eens kabels

Kabels, kabels en nog eens kabels

Door: Estelle Reacties: 0

Terug naar de basis

Er zijn veel verschillende soorten kabels. Echter begint het met wat voor poort jouw telefoon heeft. Tegenwoordig is de meest standaard smartphones de USB C kabel nodig en voor Apple iPhones de lightning kabels. Naast de USB C heb je ook nog de Micro-USB, deze wordt voornamelijk nog gebruikt voor koptelefoons, oordopjes, speakers, game controllers.

..en nu verder

Wat je precies voor andere aansluiting nodig hebt, ligt aan jouw lader. Kijk goed naar wat hier in kan. Het komt voornamelijk voor dat je voor een smartphone aan de ene kant van de kabel USB C hebt, en aan de andere kant een USB. 

Houd rekening met de lengte

Mogelijk zou je het liefst besparen op de lengte van de kabel, echter is het niet aan te raden. Kijk goed naar je situatie; Gebruik je vaak je smartphone in bed om een serietje te kijken of om nog even de laatste nieuwtjes te lezen? Dan is het fijn om een extra lange kabel te hebben zodat je alle bewegingsvrijheid hebt. Mocht jouw stopcontact op een fijne hoogte zitten, is het wellicht niet nodig, maar met een langere kabel ben je op iedere situatie voorbereid.

Multifunctioneel

Tegenwoordig bestaan er verschillende kabel multi output tools waar verschillende kabels ineen zitten. Zoals bijvoorbeeld bij de 3 in 1 kabel. Deze tool maakt het mogelijk om gemakkelijk allerlei kabels bij de hand te hebben, en het is nog overzichtelijk ook!

Snelladen?

Voor snelladen is er een snellaad protocol, deze kunnen merkspecifiek zijn. Het belangrijkste om op te letten is om te kijken of jouw oplader hetzelfde protocol heeft als de smartphone, anders haal je niet het maximale uit je snellader.

Hopelijk ben je iets wijzer geworden in de wereld van kabels. Heb je vragen? Laat het weten in de comments!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »