Menu
EUR
Met deze gadgets upgrade jij jouw badkamer

Met deze gadgets upgrade jij jouw badkamer

Door: Estelle Reacties: 0

Badkamers zijn vrij zeker onmisbaar, waar men ook veel tijd besteed om zich klaar te maken voor de dag. Maar hoe maak je van deze ruimte een smart ruimte? 

Wij hebben de tips voor je.

Handen wassen

Handen wassen in deze tijd al helemaal belangrijk voor extra hygiene. Ben je opzoek naar een mooie zeepdispenser voor thuis? Deze zeepdispenser heeft een moderne uitstraling en een handig formaat voor op de badkamer of op je keukenblad. Een automatische zeepdispenser is handig omdat je niet de zeepdispenser hoeft aan te raken voor gebruik. De zeepdispenser met sensor is perfect voor een huis met een moderne en strakke uitstraling! 

 

Poetsen

Goed poetsen voor een mooi en stralend gebit is altijd belangrijk. Maak daarom nu je poets sessie af met een goede waterflosser. Oude methodes voor flossen kunnen schadelijk zijn, en/of kostbaar op lange termijn. Flossen met waterdruk geeft je meer flexibiliteit en gaat minder hardhandig te werk, dit voor een zelfs beter resultaat. De elektrische waterflosser van Liberex biedt vele mogelijkheden, zo bezit de elektrische waterflosser 5 verschillende reinigingsmodi, zodat je jouw behandeling kunt afstellen op je gebit.



Gezichtsreiniging

Start of eindig je dag met een goede reiniging van je gezicht! Dit kan de kans van verstopte poriën verkleinen, waardoor je bijvoorbeeld de kansen van een acne uitbraak kan verkleinen! De gezichtsreinigingsborstel van Liberex levert een zorgvuldige reiniging door middel van sonische vibraties. Bij de Liberex Gezichtsreinigingsborstel worden drie verschillende borstels meegeleverd:

  • Silicone borstel
    Een neutrale borstel voor elke huidtype.
  • Diep reinigende borstel
    Snel drogend materiaal, dringt diep door voor het reinigen van poriën en exfoliëren van dode huidcellen. 
  • Gevoelige huid borstel
    De borstel voor een gevoelige huid, bezit een zacht en comfortabele borstel

De borstel komt met 3 slimme modi voor het reinigen van jouw gezicht, deze modi bepalen de snelheid waarmee wordt gereinigd. Bezit een slimme timer om je er aan te herinneren andere gebieden niet te vergeten en zet zichzelf uit na 1 minuut. De borstel van Liberex is makkelijk draadloos op te laden dankzij de bijgeleverde inductie lader. 

 

Gezichtsverzorging

Verwen jezelf en geniet van deze luxe oogwarmer van Baseus! Het oogmasker komt met twee thermische warmers die je kunt warmstomen en in je oogmasker kunt schuiven. Het oogmasker is zijdezacht en super huidvriendelijk. Met de verwarmde elementen ben je helemaal relaxt en kunt je je ogen de rust geven die het verdient. De stomende warmte kompressen in combinatie met de zijde zachte en veer lichte materiaal van de oogwarmer zorgt voor comfort en blokkeert al het licht van buiten. 

De Baseus Luxe Warme Oogwarmers kun je makkelijk wassen en opnieuw gebruiken. De thermische warmers raden we aan 20-30 minuten te stomen voor maximale warmte. De oogwarmer kun je losser en strakke maken aan de achterkant zodat deze precies past.  

 

 

Oppervlaktes

Schoon, schoner, schoonst!

De Deerma ZQ990W is een handig apparaat dat zowel dienst doet als stofzuiger als stoomdweil. De bediening is zeer eenvoudig, de stoommop heeft ook geen schoonmaakmiddelen nodig. Bovendien heeft de Deerma ZQ990W een stoomvermogen van 1300 W en een zuigkracht van 10.000 Pa, waarmee je zorgeloos alle ruimtes reinigt. Ook de beschikbare standen van de Deerma ZQ990W zorgen voor een nog betere gebruikerservaring.

Omdat dit apparaat zowel als stofzuiger als stoomdweil fungeert, bespaart het veel tijd omdat je twee vliegen in één klap slaat! De stoomreiniger bereikt temperaturen van 100°C, waardoor je hem eenvoudig zonder chemicaliën schoonmaakt. De Deerma ZQ990W is geschikt voor diverse ondergronden waaronder tegels, marmer en zelfs hout!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »