Menu
EUR
Met deze gadgets upgrade jij jouw keuken!

Met deze gadgets upgrade jij jouw keuken!

Door: Estelle Reacties: 0

De keuken is een belangrijke ruimte waar je iedere dag jezelf bevind om te gaan koken, iets pakt uit de koelkast of voor simpelweg een glas water. Gelukkig zijn er voor iedere ruimte leuke snufjes bedacht die wanneer eenmaal geïmplementeerd, niet meer weggedacht kunnen worden!

Automatische zeepdispenser

Deze gadget is super handig en belangrijk, zeker in tijden van corona. Met deze automatische zeep dispenser hoef jij niet meer te drukken op een knopje, maar kun je contactloos een goede dosering zeep op je handen krijgen door simpelweg je handen voor het slimme apparaatje te houden. Zet dit apparaatje naast de kraan in je keuken en je zult genieten van het gemak!

NU30 Mini Juice Blender

Wakker worden met een lekkere smoothie? Of neem je liever de smoothie mee naar school of werk? De opties zijn eindeloos met de NU30 Mini Juice Blender van Deerma! De blender heb je snel opgeladen binnen 3 uur, waarna je er tot wel 8 bekers van 300ml mee kunt mixen. De messen van roestvrij staal mixen zacht fruit gemakkelijk voor een overheerlijke verse smoothie. De beker van de blender zit er uiteraard bij! En maak je geen zorgen over ongelukken met de messen, ongelukjes worden voorkomen dankzij het veiligheidssysteem, hierdoor start de blender alleen wanneer de dop erop zit. Dus of je dit compacte apparaatje nu in de keuken zet of niet, handig is het zeker!

Deerma Draagbaar en Draadloze Mini Juice Blender - Elektrische Fruitblender - BPA vrij - Shake Mixer -300ML

Air Fryer

‘Eén van onze favoriete snacks wanneer het gezellig is thuis, de borrelhapjes! Hoe makkelijk is het om dan even snel de airfryer aan te zetten met diepvries bitterballen, waarna je de perfecte temperatuur en krokantheid behaald binnen een kwartiertje? Eveneens voor patatdag met de kinderen is dit ook een knaller! Naast de handigheid van dit slimme apparaat, staat deze Airfryer door zijn speelse design ook ontzettend leuk in de keuken, echt een win-win situatie.

Smart waterkoker

Evenals de Mi Smart Waterkoker, die met de Xiaomi app te bedienen is, geniet je van veel gemak en luxe. Deze 1,5 liter waterkoker heeft verschillende functies, zoals bijvoorbeeld een knop waarmee je het water op temperatuur houdt. Dankzij de kleine display kun je ook exact bijhouden hoeveel graden het water is.De Xiaomi Mi Smart waterkoker heeft een mooi strak design en de binnenkant bestaat uit stevig stainless steel. De Xiaomi Mi Smartwaterkoker produceert minder kalkaanslag dan de gemiddelde waterkoker en kun je makkelijk schoonmaken. Daarmee is dit een ideale aanvulling op je keuken!

Xiaomi Mi Kettle Smart Waterkoker Pro - Constante temperatuur 1.5 L Bluetooth-waterkoker - 1800 W- Ondersteunt app-temperatuurregeling (wit) - Kan worden bediend via de Xiaomi-app


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »