Menu
EUR
Onze Top 10 populairste producten van 2021

Onze Top 10 populairste producten van 2021

Door: Estelle Reacties: 0

   10. XXL Gaming Muismat

Als je houd van gamen, dan moet dat natuurlijk wel in stijl en comfort gebeuren! Dankzij de hoogwaardige stof kan je de muis soepel en nauwkeurig bewegen, wat natuurlijk van belang is als je fijn uren achter elkaar wilt kunnen gamen. De onderkant van de mat is gemaakt van rubber om te zorgen voor een antislip effect, waardoor de mat niet verplaatst. De muismat heeft een dikte van 3mm voor een optimale comfortabel gebruik, en daarnaast is de muismat zeer groot en is de mat niet alleen geschikt om een muis erop te plaatsen, maar ook je toetsenbord en andere computer accessoires! Is dit niet je stijl? Wat dacht je van deze roze Gaming Muismat?

Havit XXL Gaming Muismat Groot Zwart + Rood - 700 x 300 x 3mm

  1. Devia AirTag silicoon

De Apple AirTag van Devia is gemaakt van silicoon en bevat een sleutelhanger. De sleutelhanger kan stevig aan je sleutels, tas of elk ander voorwerp worden bevestigd. Ben jij iemand die altijd opzoek is naar je sleutelbos, die ene tas of je jas? Start dan met de Devia Apple AirTag en verlies nooit meer je spullen. Deze handige AirTag geeft namelijk een signaaltje af naar je smartphone, zodat jij de AirTag altijd weer terug kan vinden. Wij begrijpen wel waarom dit product in de top 10 staat, wat een life saver!

Deze tag is ook te verkrijgen in andere kleuren en van leer!

  1. Transparant hoesje Airpods Pro

Bescherm je airpods pro met een siliconen airpods pro case! Deze transparante siliconen airpods case van Devia beschermt je airpods case tegen kleine stoten en krassen. Ook zit er een handig oogje aan zodat je het etui aan bijvoorbeeld je sleutelbos kunt hangen! De handige transparante airpods pro case heeft ook een uitsparing aan de onderkant voor het opladen van je apple airpods pro. Toch niet jouw smaak? Bekijk dan deze deluxe zwarte variant!

Devia Geschikt voor Airpods Pro Transparant Hoesje Siliconen Case - Bescherming tegen vallen en krassen - Gemaakt van flexibel siliconenmateriaal - Geschikt voor Apple Airpod Pro

  1. Deerma DR035S Draagbare Smart Waterkoker

Het is altijd fijn om een handige waterfles bij de hand te hebben om jezelf te plezieren met een warm drankje bij koud weer. De elektrische waterbeker DR035 met waterkoker functie zal deze rol perfect aankunnen en zal aan uw behoeften voldoen. Deze handige thermoskan houdt niet alleen drank warm, maar brengt ook water aan de kook! De Draagbare Waterkoker is een 300W 350ml beker die snel water kan koken tot 100°C. Het enige wat je nodig hebt is de bijgeleverde lader en een stopcontact om overal water te koken in je eigen warmhoudbeker! De beker is uitgerust met een betrouwbaar lek beschermingssysteem – een deksel met een siliconenafdichting van hoog kwaliteit zorgt voor een betrouwbare afsluiting, geen onverwachte lekkages dus. Via een touch-display kunt u ook de verwarmingstemperatuur in het bereik van 40°C – 90°C regelen. De beker kan water koken tot 100°C of verwarmen tot de gewenste ingestelde temperatuur. De temperatuur kan daarna met de standby functie worden warm gehouden tot 8u lang, mits de beker is aangesloten aan de lader. Uiteraard kan je wel overal de beker meenemen, alleen werkt de display met temperatuur dan helaas niet en zal de temperatuur van de inhoud sneller dalen. 

Deerma DR035S Draagbare Smart Waterkoker  - Elektrische Slimme Drinkfles - Draagbaar Waterfles - Temperatuur Display - 350ML

  1. Haylou LS05 Solar

Haylou Smart Watch Solar heeft een kleurrijk 1,28-inch HD-scherm met een schermresolutie van 240 x 240 pixels. De smartwatch heeft een gladde siliconen band met een breedte van 22 mm. Onder het scherm bevindt zich een 340 mAh-batterij die tot 30 dagen stand-by of 15 dagen regelmatig gebruik van de hartslagsensor biedt.

Haylou Smart Watch Solar, een door Xiaomi ondersteund merk, heeft een ingebouwde optische hartslagsensor, slimme hartslagalgoritmen, versnellingsmeter en ondersteunt daarom 24 uur hartslagtracking en slaaptracking. 

Haylou Smart Watch Solar ondersteunt 12 verschillende sportmodi op het apparaat, waaronder hardlopen, wandelen, fietsen, bergbeklimmen, spinning, yoga, indoor hardlopen, training, gymnastiek, basketbal, voetbal en roeien. Het Solar horloge heeft ook een IP68-classificatie. Dat betekent stof- en waterbestendig (max 30min - 1meter)

Haylou Solar Smartwatch | Sporthorloge |  Hartslag meter | IP68

  1. Baseus USB Cable Type C 3 Meter

Altijd super handig, een extra sterke USB naar USB-Type C kabel van Baseus. Mocht je per ongeluk makkelijk jouw opladers slopen, dan is dit je beste vriend.

Specificaties van dit super handige kabeltje:

  • Eerste aansluiting: USB Type-C
  • Tweede aansluiting: USB 3.0
  • Kabellengte: 3m
  • Materiaal: Aluminiumlegering + TPE + gevlochten draad met hoge dichtheid
  • Uitgangsstroom: 2A Support Quick Charge 3.0 
  • Overdrachtsnelheid: 480Mbps
  • Velcro riem

Baseus USB Cable Type C  3 Meter - 2A Ondersteuning Snel opladen 3.0

  1. Xiaomi Smart Speaker 12W

Wist je dat Xiaomi onlangs een nieuwe Smart Assistant heeft gelanceerd? Xiaomi Smart Speaker 12 heeft een elegant design en is een ideale speaker als je naar muziek wilt luisteren of de Google-assistent wilt activeren.

Speel muziek rechtstreeks vanaf je apparaat af via de verbinding van Bluetooth of Chromecast en verbind 2 speakers met elkaar voor een echte stereo-ervaring. De 2,5 inch driver en 12W audiovermogen zorgen voor realistisch geluid door de 10531 geluidsgaten rondom de speaker.

Zeg 'Hey Google - Ok Google' en activeer de Google Assistant. De speaker heeft een ingebouwde Chromecast die via de Google Home app in te stellen en te configureren is. Bedien je speaker eenvoudig op afstand en speel Spotify, YouTube, Apple Music en Itunes af! U kunt er uw dagelijkse briefing mee krijgen en Google Voice Assistant-routines uitvoeren.

De Xiaomi Mi Smart Speaker heeft een elegante matzwarte of witte afwerking. Het toestel is voorzien van maar liefst 16 miljoen led-lampjes die een lichtring creëren.

Xiaomi Smart Speaker 12W - Google Assistant - chromecast - WiFi - Bluetooth 4.2

Zoek je eerder naar een speaker voor buiten? Klik dan hier!

  1. Thermometer

COVID-19 heeft veel impact gehad op iedereen, Dit hele jaar zijn wij blij geweest mensen te helpen aan producten die helpen met de bescherming tegen corona. Het merk Jumper biedt een 2-in-1 thermometer die geschikt is voor je voorhoofd of voor een oormeting. De thermometer geeft een groene kleur wanneer de temperatuur normaal is en een rode kleur wanneer de te hoog is. Deze infrarood thermometer is ook geschikt voor baby's en kleine kinderen! De batterijen zitten erbij inbegrepen, en is gemakkelijk te gebruiken binnen een paar seconden.

  1. Veiligheidsbril

We blijven onder het kopje veiligheid, waarbij we blij zijn dat er massaal veiligheidsbrillen gekocht worden. Deze bril heeft een volledige transparant design, is lichtgewicht en is universeel voor volwassenen. Bredere randen aan de boven en zijkanten van de bril zorgen voor een betere omsluiting/bescherming op je gezicht en ogen.

Specificaties veiligheidsbril:

  • CE certificaat EN 166:2001
  • GB 14866-2006
  • Materiaal bril: PC Polycarbonaat
  • Anti spat, anti stof
  • Beslaat niet snel
  • Voor niet medisch gebruik
  1. Mondkapjes

Het was voor ons ook geen verbazing dat mondkapjes populair zouden zijn dit jaar. Een uitblinker dit jaar was zeker het FFP2 mondkapje. Dit mondkapje is een FFP2 ademhalingsbeschermingsmasker met een ergonomisch design die perfect aansluit op je kin, neus en zijkanten van je gezicht. De oortjes zijn elastische touwtjes zodat deze stevig om je gezicht heen zitten. De FFP2 masker bestaat uit 5 laag en filtert minimaal 95% van de stoffen en ook water resistent! Daarbovenop zijn de FFP2 maskers gekeurd door de notified body SGS en voldoen dus aan de normen van de Europese Commissie. De FFP2 masker is voor industrieel, zorg en voor privé. Biedt jezelf de best bescherming tegen schadelijk stoffen!

Er wordt een speciaal clipje meegeleverd met de FFP2 mondmaskers. Het langdurig dragen van FFP2 mondmaskers kan irritatie opleveren bij de oren door de elastiek. Het clip zorgt ervoor dat je de oortjes achter je hoofd kan bevestigen zodat er geen last op je oren wordt gezet. Ook is het mogelijk om achter je nek te bevestigen. Optimale bescherming en comfortabel.

Dit was de top 10 van 2021! Had je dit verwacht? Laat het weten in de comments!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »