Menu
EUR
Samsung: straf topman en uitbreng Note 8 in dezelfde week

Samsung: straf topman en uitbreng Note 8 in dezelfde week

Door: Jacqueline Reacties: 0

Hoge straf topman Lee

De Zuid-Koreaanse topman en vice president Lee is wegens omkoping veroordeeld tot 5 jaar cel. Het is een enorme klap voor het imago van het elektronicaconcern Samsung. Deze straf is één van de hoogste straffen die een bestuursvoorzitter in Zuid-Korea ooit is opgelegd. Ex-president Park was negen maanden geleden als afgezet vanwege dit corruptieschandaal. Samsung is het grootste bedrijf in Zuid-Korea en wel goed voor een vijfde van de export van dit land.

Alles over de Galaxy Note 8

De Galaxy Note 8 moet de Note 7 doen vergeten. Jeweetwel, die levensgevaarlijke, brandgevaarlijke Note 7 die het bedrijf vele miljarden dollars heeft gekost. Ze hebben dan ook wel met extra zorg de Galaxy Note 8 getest. De Galaxy Note 8 met S Pen zal op 15 september verschijnen. De adviesprijs is €999,- en het toestel komt uit met Android 7.1.1. met daarover een eigen schil. De Galaxy Note 8 zal uitkomen in de kleuren zwart en goud.

De smartphone heeft een 6,3 inch OLED-scherm. De nieuwe Galaxy Note 8 heeft meer werkgeheugen dan de Galaxy S8 of S8+. Daarnaast heeft de smartphone niet een enkele, maar een dubbele camera aan de achterzijde. De eerste camera is net zo goed als de Galaxy S8. De tweede camera heeft een telelens en beschikt over een diafragma van f/2.4. en een twaalfmegapixelsensor. De resolutie blijft even goed als deze van de Galaxy S8+. En maak je graag gebruik van een assistent? Op de Galaxy Note 8 kun je genieten van de Bixby assistent.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »