Menu
EUR
Dit heb je nodig voor jouw Najaarsschoonmaak!

Dit heb je nodig voor jouw Najaarsschoonmaak!

Door: Estelle Reacties: 0

De Deerma ZQ990W is een praktisch apparaat dat dient als een stofzuiger en een stoom mop/dweil. De werking is erg gemakkelijk, de stoom mop vereist ook geen schoonmaakmiddelen voor gebruik. Daarnaast bezit de Deerma ZQ990W een stoomkracht van 1300W en zuigkracht van 10.000Pa, waarmee je zorgeloos alle ruimtes kunt schoonmaken. De beschikbare modi van de Deerma ZQ990W zorgen ook voor nog een betere gebruikservaring.

Doordat dit apparaat zowel dient als stofzuiger en stoom mop, scheelt het een zee aan tijd, je slaat namelijk twee vliegen in één klap! De stoomreiniger bereikt temperaturen van 100°C, hierdoor maak je het gemakkelijk schoon zonder chemicaliën. De Deerma ZQ990W is geschikt voor verschillende ondergronden, hieronder vallen ook tegels, marmer en zelfs hout!

De Deerma Multifunctionele stoomreiniger zorgt ervoor dat je voortaan schoon kunt maken zonder schadelijke chemicaliën en schoonmaakmiddelen. Voeg simpelweg water toe en wacht 20 seconden voor gebruik. De opzet- en verlengstukken zijn te gebruiken voor een grondige reiniging van de vloer, ramen, kleine hoekjes, hardnekkige vlekken in de keuken/oven/badkamer en textiel

De nieuwe draadloze stofzuiger VC20 Pro van Deerma, winnaar van verschillende design awards, geeft stofzuigen een nieuwe betekenis, dit unieke model dient namelijk ook als een mop! Dit wereldwijd gerenommeerde ontwerp brengt de toekomst naar jouw eigen huis. Niet alleen is de stofzuiger visueel aantrekkelijk, maar ook de prestaties van de VC20 Pro zijn niet te onderschatten. Dit nieuwe en innovatieve model van Deerma biedt toegang tot wel 17000Pa aan zuigkracht voor maar liefst tot 50 minuten lang op één opgeladen accu. 

Gemak boven alles! Deze robotstofzuiger detecteert de omgeving door middel van een LDS laser. Deze laser zorgt ervoor dat de omgeving zeer accuraat wordt weergeven door de robotstofzuiger. De robotstofzuiger weet precies hoe hij zicht moet navigeren door de omgeving om zijn taak de volbrengen. De stofzuiger kan zelfs de kaart onthouden.

 

Kortom, genoeg opties om jouw najaarsschoonmaak nog een stukje gemakkelijker te maken!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »