Menu
EUR
Uw gids voor de beste iPhone 14-hoesjes en accessoires

Uw gids voor de beste iPhone 14-hoesjes en accessoires

Door: Martin Reacties: 0

Dus je hebt eindelijk je glimmende nieuwe iPhone 14. Hoera! Het ergste wat er op dit moment met je nieuwe telefoon kan gebeuren? Een onbedoelde val waardoor het scherm of de achterkant barst. Maar maak je geen zorgen. Wij kunnen u helpen dergelijke zaken te voorkomen. Een iPhone-hoesje garandeert niet automatisch 100% bescherming van je telefoon. Maar het vergroot wel de kans dat je iPhone ongedeerd wegloopt bij een ongeluk. Nadat u uw telefoon een extra beschermingslaag heeft gegeven, kunt u overwegen enkele MagSafe-compatibele accessoires te gebruiken die uw nieuwe iPhone-ervaring handiger en aangenamer maken.


Een opmerking over MagSafe-compatibele accessoires en kofferformaten


MagSafe is de naam van een ring van magneten ingebed in de achterkant van de iPhone 12-serie en later. Hiermee kunt u accessoires magnetisch op de achterkant van uw iPhone plakken, van portemonnees en draadloze opladers tot standaards en autotelefoonhouders. Apple zegt dat de magneetaccessoires afgeschermd zijn. Daarom zullen uw creditcards niet worden beschadigd en zijn ze veilig om mee te gebruiken (maar wees voorzichtig met hotelsleutelkaarten).


Nog iets om op te letten, hoewel iPhone 14 hetzelfde formaat heeft als iPhone 14 Pro en iPhone 14 Plus hetzelfde formaat heeft als iPhone 14 Pro Max, zou je kunnen denken dat het goed is om hoesjes tussen hen uit te wisselen. Dat kan niet. De cameramodules op de Pro-modellen zijn groter, dus dat betekent dat hoesjes die speciaal voor hen zijn ontworpen, niet passen op de standaard iPhone 14 en de Plus-versie.

 

Dux Ducis Fino Nylon Hoesje voor iPhone 14 Pro Max

 

Design en bescherming. Daar gaat Dux Ducis voor. Deze Nylon case, speciaal ontworpen voor de iPhone 14 Pro Max, biedt niet alleen top bescherming, maar heeft ook een strak ontwerp. De Nylon case van Dux Ducis voor de iPhone 14 Pro Max biedt bescherming tegen valschade door het TPU materiaal aan de zijkant, en beschermt ook tegen vingerafdrukken dankzij het extra nylon op de rug. Zo ziet jouw iPhone 14 Pro Max er altijd netjes uit.

 

Dux Ducis Skin Pro iPhone 14 Pro Max BookCase Zwart

 

Bescherm de voor- en achterkant van je telefoon met de Skin Pro Bookcase van Dux Ducis. Door zijn stevige, maar slanke ontwerp kun je jouw telefoon beschermen in stijl. Ook bezit de hoes ruimte voor één kaart.


Om het meeste uit de MagSafe-functie op uw iPhone 14-apparaten te halen, hebt u alle juiste accessoires nodig om meer functionaliteit en bruikbaarheid toe te voegen. De gadgets die we hebben getest werken feilloos met je nieuwe iPhone, inclusief opladers, mounts, standaards etc. Een nadeel van draadloos opladen is dat het bijna onmogelijk, of in ieder geval heel moeilijk, is om je apparaat te gebruiken tijdens het opladen. Dit nadeel verandert wanneer de magneten zorgen voor een sterke en stabiele verbinding. Wanneer je een (MagSafe-compatibele) oplader aansluit op een iPhone, kunnen de oplaadsnelheden oplopen tot 15W, afhankelijk van je oplaadadapter. Als u echter een Lightning-accessoire zoals EarPods op uw iPhone aansluit en deze op een (MagSafe-compatibele) oplader plaatst, worden de laadsnelheden verlaagd tot 7,5 W.

 

Choetech 4in1 MagLeap Wireless Charger

 

Wil je een draadloze oplader voor je telefoon kopen? Leg je telefoon gewoon op de oplaadplek en het opladen gaat vanzelf. Je kunt hem gemakkelijk op je bureau leggen en elke oproep aannemen terwijl hij wordt opgeladen. Naast de oplader vind je hier ook een kabel. De lader heeft een overspanningsbeveiliging voor extra bescherming. Als de batterij oververhit raakt, wordt de lader automatisch uitgeschakeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over het opladen van uw apparaat. Om het laadniveau beter te kunnen zien, heeft deze draadloze oplader LED-indicatoren. Deze draadloze oplader van Choetech is voorzien van snelladen, waarmee je je smartphone in minder tijd kunt opladen dan normaal opladen. De lader wordt gevoed door 15 W. De laderingang heeft een connector USB-C. De lader is tevens voorzien van een onderspanningsbeveiliging.

 

Choetech MagLeap Autolader Houder

 

Dit apparaat is niet alleen een autotelefoonhouder, maar ook een draadloze oplader. Het ondersteunt snel opladen van 15 W. Het wordt uitgelijnd met uw smartphone zonder het signaal te beïnvloeden. Het heeft een 360 graden draaibaar ontwerp en is eenvoudig aan te passen aan uw geoptimaliseerde kijkhoek. Het is compatibel met de meeste ventilatieopeningen.

 

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »