Menu
EUR
Verras je vader op vaderdag met deze cadeautips!

Verras je vader op vaderdag met deze cadeautips!

Door: Billy Reacties: 0

Vaderdag valt dit jaar op 19 juni, de dag waar we onze dankbaarheid voor alle vaders tonen. Ben je niet zo goed in het uiten van je dankbaarheid in woorden of wil je toch net dat extra stapje zetten? Een presentje wordt altijd gewaardeerd. Om je de moeite te besparen, hebben we leuke presentjes uitgezocht speciaal voor Vaderdag.

  1. Baseus stylus pen voor iPad
  2. Baseus draadloze autostofzuiger
  3. Baseus sproeikop
  4. Baseus auto jumpstarter
  5. Baseus auto voorruit zonnescherm
  6. Haylou MoriPods
  7. Haylou GST-smartwatch
  8. Haylou W1 TWS Earbuds
  9. UGREEN 38-delig precisie schroevendraaierset

Baseus stylus pen voor iPad

Voor de creatieve of leergierige vaders, een stylus pen voor de tablet! Met een stylus pen kun je makkelijk tekenen of notities maken op de iPad. Verder hoef je bij deze stylus pen niets te installeren of te downloaden, het is gelijk te gebruiken. Daarnaast beschikt deze pen ook over ingebouwde magneten om te bevestigen aan de zijkanten van de iPad, net als de Apple Pencil!

 

Baseus draadloze autostofzuiger

Een vader die houdt van zijn auto? Koop een auto stofzuiger, zo houdt hij zijn auto schoon waar dan ook. Daarnaast is het niet meer nodig om de stofzuiger uit huis of de schuur te halen, maar heb je gewoon een compacte auto stofzuiger bij de hand, lekker handig!

Baseus sproeikop

 Het zonnetje schijnt weer, de perfecte tijd om de auto weer eens de nodige was- en poetsbeurt geven. Een spuitpistool is handig als je snel je auto wilt wassen zonder te veel inspanning.

 

Baseus auto jumpstarter

Is je vader iemand die van planning, structuur en goede voorbereiding houdt? Dan is een auto jump starter een leuk idee. Voorkom gestrand te raken langs de weg of een auto die niet meer start door een lege batterij. Met een Jumpstarter in je auto, kun je altijd je auto weer starten, ongeacht waar je bent. Verder beschikt het over een ingebouwde zaklamp, waardoor het multifunctioneel is.

 

Baseus auto zonneschermen

Laat je niet verbranden aan je stuurwiel of je autostoel! Het zonnescherm van Baseus voorkomt dat je bekleding gaat scheuren en beschermt je interieur tegen uitdroging door de zon. Met de zonwerende buitenlaag blijft je auto ook lekker koel op brandende zomerdagen.

 

Haylou MoriPods

Klein budget voor Vaderdag? Maak je geen zorgen, speciaal voor Vaderdag hebben we de MoriPods van Haylou scherp afgeprijsd zodat niemand met lege handen hoeft te zitten. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder draadloze oortjes, handig in het openbaar vervoer, de sportschool of als je een stukje gaat rennen, geen gepruts met die irritante kabels!

Haylou GST-smartwatch

Is je vader geobsedeerd met fitness of gewoon heel nieuwsgierig naar zijn eigen hartslag en aantal  voetstappen op een dag? Dan is deze Haylou smartwatch echt iets voor hem:

Haylou GST 2021 heeft een ingebouwde optische hartslagsensor, slimme hartslagalgoritmen, accelerometer, bloedzuurstofgraagmeter en ondersteunt daarom 24 uur hartslag tracking en slaap tracking.

Haylou GST 2021 bezit een kleurrijk 1,69-inch HD display met een schermresolutie van 240 x 280 pixels. Het slimme horloge heeft een gladde siliconen band met een breedte van 22 mm. Onder het scherm zit een 220 mAh batterij die tot 9 dagen mee gaat of 24 uur bij regelmatig gebruik van de hartslagsensor.

Haylou GST 2021 ondersteunt 12 verschillende sportmodi op het apparaat, waaronder hardlopen, wandelen, fietsen, bergbeklimmen, spinnen, yoga, indoor hardlopen, training, gymnastiek, basketbal, voetbal, en roeien. Tevens is de horloge stof en waterdicht met een IP68 beoordeling.

 

Haylou W1 TWS earbuds

De Haylou W1 TWS earbuds bieden dankzij Bluetooth 5.2 een geoptimaliseerde luisterervaring. Deze luisterervaring duurt tot wel 24 uur gepaard met de bijgeleverde oplaadcase. Ook hoef je niet meer bang te zijn voor lichte waterschade, de Haylou W1 TWS bezit IPX4 waterbestendigheid, dit laat je toe om vrijuit zware inspanning te doen zonder je zorgen te maken.

 

UGREEN 38-delig precisie schroevendraaier set

Deze schroevendraaier set is perfect voor al je kleine klusjes. Met 36 soorten bitjes is dit de enige set die je nodig hebt. Door de magnetische bitjes en het verlengstuk is de set compact en gemakkelijk op te bergen. Leuk voor de handige vader!

Welke kopstukken krijg je erbij? Je krijgt 36 verschillende kopstukken namelijk:

  • Phillips  - 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.5 
  • Flathead  - 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0
  • Pentalobe  - 0.8, 1.2
  • Torx - T3 - T10 + T15, T20
  • Tri-wing - 0.8, 2.0
  • Spanner - 1.6
  • Star - 0.8, 1.2 
  • Pozidriv - Y0.8, Y2.0


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »