Menu
EUR
Wat is Xiaomi Aqara?

Wat is Xiaomi Aqara?

Door: Patrick Reacties: 0

Het wordt steeds populairder om een Mi Home, Apple Homekit of Amazon Alexa in je huis te hebben en dit is begrijpelijk ook! Maak je leven makkelijker met de Smart Home producten van Xiaomi Aqara! In dit artikel geven we je een korte introductie van alle Aqara producten die wij in ons assortiment hebben. Mocht je meer willen weten over de producten en wil je graag ideeën krijgen wat je kan doen met de producten? Lees dan dit artikel! In ons assortiment kan je ook de D9 Dreame Robotstofzuiger vinden die automatisch je kamer kan stofzuigen en gaat ook vanzelf naar haar oplaadstation.

Aqara Smart Hub

De Aqara Smart hub is essentieel om je Aqara Smart home producten te koppelen aan je Alexa, Apple Home Kit of Mi Home. Hierdoor kan je de producten ook via stem besturen. Via de Aqara App die te downloaden is via Apple App store of Android Play store, kan je verschillende regels aanmaken dat bepaalde apparaten geactiveerd worden bij bepaalde omstandigheden. Je hebt hier zelf volledig de controle over.

Aqara Slimme bewegingssensor

De Aqara bewegingssensor detecteert niet alleen beweging via infrarood, maar ook (zon)licht. Hierdoor kan je bijvoorbeeld de slimme camera of een slimme licht laten activeren. Je kunt hiervan een melding via je Smartphone ontvangen en je kunt zelfs de livebeelden via je smartphone weergeven. Het apparaat gebruikt weinig elektriciteit waardoor je 2 jaar lang gebruik van kan maken.

Aqara Slimme Camera

De Aqara Slimme Camera heeft een hoge resolutie van 1080p en biedt zelfs nacht visie. Via de Aqara App kan je live mee kijken met de camera en in combinatie met een andere smart apparaat kan je ervoor zorgen dat je meldingen op je Smartphone ontvangt bij bepaalde omstandigheden. Het is ook mogelijk om beelden op te slaan!

Aqara Slimme Cube Controller

Bedien al je Aqara smart producten met de slimme draadloze controller. Je kunt met 6 leuke gebaren verschillende apparaten in je huis bedienen. De 6 gebaren zijn:

  • Draai 180 °;
  • Draai 90 °;
  • Schudden;
  • Duwen;
  • Tweemaal drukken;

Je kunt via de App zelf bepalen welke Smart product er wordt gekoppeld met een gebaar.

Aqara Slimme Waterleksensor

De Aqara Slimme Waterleksensor detecteert waterlekkage voordat je een overstroming krijgt. Als de waterleksensor is aangesloten aan een magneetventiel, dan kan hij ervoor zorgen dat het water onmiddellijk wordt gestopt.

Aqara Slimme Trillingssensor

De Xiaomi Aqara trillingssensor detecteert vibraties en stuurt een melding naar je Smartphone. Je kunt ook ervoor zorgen dat bepaalde smart producten geactiveerd worden bij een vibratie. De sensor detecteert trillingen, kantelen en valpartijen.

Aqara Slimme Stekker Adapter EU

Dankzij de Aqara Slimme Stekker Adapter kan je “niet-slimme” apparaten “slim” maken. Je kunt via de Aqara App de stekker vanaf een afstand aan of uit zetten. Ook kan je in combinatie met een andere smart product ervoor zorgen dat de stekker aan gaat bij bepaalde omstandigheden.

Aqara Slimme temperatuur en luchtvochtigheidsensor

De Aqara temperatuur- en vochtigheidssensor kan de temperatuur, vochtigheid en luchtdruk meten. Wijzigingen in een omgeving kunnen een melding naar uw smartphone versturen via de App. Vraag je soms af of je vergeten je raam of deur te sluiten? Dankzij de sensor kan je snel erachter komen of dit daadwerkelijk het geval is. Een verandering in temperatuur of vochtigheid geeft je Smartphone een melding waardoor je hier direct achter kom.

Aqara Slimme Schakelaar knop

De Aqara Slimme Schakelaar is een compacte afstandsbediening. Simpelweg met een enkele druk, dubbele druk of lang indrukken kan je verschillende Smart Apparaten bedienen. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als noodknop gebruiken in huis of als een deurbel in combinatie met de Aqara Smart Hub.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »