Menu
EUR
Werken glazenwassersrobots?

Werken glazenwassersrobots?

Door: Martin Reacties: 0

Iedereen houdt ervan dat zijn ramen sprankelend schoon zijn. Gelukkig is een raamreinigingsrobot handig om je vensterglas moeiteloos glanzend te houden zonder dat je een ladder hoeft te beklimmen of een doek hoeft te gebruiken. Zo heb je meer vrije tijd om andere dingen te doen. Bovendien is het veiliger om ramen te lappen met een raamreinigingsrobot, zeker als je in een hoogbouw woont. Maar werken ze ook echt?


De raamreinigingsrobots combineren de nieuwste reinigingstechnologie met geautomatiseerde beweging. Het maakt gebruik van een motoraangedreven zuigkracht om aan je raam te plakken en om het hele raam automatisch te reinigen. Het vertrouwt op kunstmatige intelligentie (AI) om het schoonmaakgebied of de route in te schatten. Als je ooit een automatische stofzuigerrobot hebt gehad, zal het gemakkelijk te begrijpen zijn. Simpel gezegd: deze robots gebruiken slimme technologie om je leefruimte in kaart te brengen. Zo leren ze waar ze moeten schoonmaken en hoe ze dat moeten doen. De meeste raamreinigingsrobots zijn uitgerust met watersproeiers om uw raam extra glans te geven.


Enkele factoren om in gedachten te houden:


Hierbij spelen meerdere factoren een rol. Ook al hebben verschillende merken verschillende voor- en nadelen. Hier zijn enkele basisfactoren waarmee u bij elke raamreinigingsrobot rekening moet houden.

Stroom

Een glazenwasrobot kan een ingebouwde batterij hebben of een netsnoer. Een ideaal exemplaar werkt terwijl het is aangesloten op een stroombron, maar heeft ook een back-upbatterij in het geval van een stroomstoring. De keuze is aan jou om te maken. Maar houd rekening met de grootte van uw vensters en kies er een die krachtig genoeg is om deze schoon te maken.


Vierkant of rond?


Vierkante of ronde glazenwassersrobots werken iets anders, voornamelijk op de manier waarop de reinigingspads worden geplaatst. De raamreinigingsrobots met een vierkante vorm, reinigt met een grote microvezeldoek die door een pneumatische pad in het raam wordt gedrukt. Omdat ze vierkant zijn, kan hij gemakkelijk hoeken bereiken.


Anderzijds werkt een glazenwasrobot met een ronde vorm via twee schoonmaakwielen met dubbelzijdig bruikbare microvezels. De wielen draaien tijdens het schoonmaken en bootsen de handbeweging na wanneer u handmatig ramen veegt. Deze manier van reinigen heeft een beter resultaat als uw raam een ​​dikke laag stof heeft.


Lawaai


Grotere, krachtigere robots worden geleverd met motoren die ze aandrijven. Hoewel deze zwaarder en efficiënter zijn, kunnen ze ook veel lawaai maken tijdens het gebruik. Mensen moeten vooral voorzichtig zijn met modellen van de oudere generatie.


Als je tot hier hebt gelezen, waarom kijk je dan niet eens naar wat we aanbieden op Eexi.

 

 

Hutt C6 Elektrische glazenwasser robot

 

  • Automatische watersproeifunctie
  • Back-up batterij bij stroomuitval

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »