Menu
EUR
Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 EU
Xiaomi
(0)

Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 EU

€59,99 Incl. btw
Niet op voorraad
  • Vanaf €45,- Gratis Verzending! (NL/BE/DE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • 9.8/10 Klantbeoordeling op WebwinkelKeur!
  • Voor 14:00 besteld = zelfde dag verzonden!

Productomschrijving

Mi Bedside Lamp 2 EU

De Mi Bedside Lamp 2 EU is een stijlvolle en veelzijdige lamp die zorgt voor de perfecte verlichting in je slaapkamer. Met zijn instelbare helderheid, kleurtemperatuur en slimme functies creëert deze lamp de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

De Mi Bedside Lamp 2 EU biedt een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden. Je kunt de helderheid aanpassen van zacht en subtiel tot helder en levendig, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. Daarnaast kun je de kleurtemperatuur regelen, variërend van warme gele tinten tot koele witte tinten, om de gewenste sfeer te creëren in je slaapkamer.

Toepassingen in het dagelijks leven

De Mi Bedside Lamp 2 EU is perfect geschikt voor dagelijks gebruik in je slaapkamer. Met de slimme functies kun je de lamp bedienen via een mobiele app, waardoor je toegang hebt tot meer instellingen en mogelijkheden. Je kunt timers instellen, scènes creëren en de lamp zelfs synchroniseren met muziek of andere geluiden voor een meeslepende ervaring.

De lamp heeft ook een handige aanraakgevoelige bediening aan de bovenkant, waarmee je eenvoudig de helderheid, kleurtemperatuur en aan/uit-functie kunt aanpassen. Met het elegante en minimalistische ontwerp past de Mi Bedside Lamp 2 EU perfect bij elke slaapkamerinrichting.

Belangrijke kenmerken en specificaties

  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur voor de juiste sfeer
  • Slimme functies voor bediening via een mobiele app
  • Aanraakgevoelige bediening aan de bovenkant van de lamp
  • Elegant en minimalistisch ontwerp dat past bij elke slaapkamerinrichting
  • Hoogwaardige materialen en duurzame constructie

Waarom kiezen voor de Mi Bedside Lamp 2 EU?

Met de Mi Bedside Lamp 2 EU haal je een veelzijdige en stijlvolle lamp in huis die de perfecte verlichting biedt voor je slaapkamer. Met de instelbare helderheid en kleurtemperatuur kun je de juiste sfeer creëren, of je nu wilt ontspannen, lezen of een romantische sfeer wilt creëren. Met de slimme functies en bediening via een mobiele app kun je de lamp eenvoudig aanpassen aan je behoeften en voorkeuren. Het elegante en minimalistische ontwerp maakt het een aanvulling op elke slaapkamerinrichting. Kies voor de Mi Bedside Lamp 2 EU en geniet van de perfecte verlichting in je slaapkamer.

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!

Recent bekeken

Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 EU
Xiaomi
Mi Bedside Lamp 2 EU
€59,99 €49,58
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 EU

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »