Menu
EUR
Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar
Xiaomi
(0)

Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar

€69,99 Incl. btw
Niet op voorraad
  • Vanaf €45,- Gratis Verzending! (NL/BE/DE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • 9.8/10 Klantbeoordeling op WebwinkelKeur!
  • Voor 14:00 besteld = zelfde dag verzonden!

Productomschrijving

Mi Computer Monitor Light Bar

De Mi Computer Monitor Light Bar is een handige en stijlvolle lamp die speciaal is ontworpen voor je computermonitor. Met zijn verstelbare verlichting en slimme functies zorgt deze lamp voor een optimale verlichting van je werkplek en een comfortabele kijkervaring.

Met de Mi Computer Monitor Light Bar kun je de verlichting eenvoudig aanpassen aan je behoeften en voorkeuren. Je kunt de helderheid en kleurtemperatuur instellen om de juiste verlichting voor je werkplek te creëren. Of je nu langdurig aan het werken bent of geniet van je favoriete films en series, deze lamp biedt de juiste verlichting voor elke situatie.

Toepassingen in het dagelijks leven

De Mi Computer Monitor Light Bar is veelzijdig inzetbaar in het dagelijks leven. Je kunt de lamp eenvoudig bevestigen aan de bovenkant van je computermonitor, waardoor hij geen extra ruimte inneemt op je bureau. De verstelbare arm en draaibare lampkop stellen je in staat om de verlichting precies te richten waar je het nodig hebt.

Dankzij de slimme functies, zoals de ingebouwde omgevingslichtsensor, kan de lamp automatisch de juiste helderheid en kleurtemperatuur aanpassen op basis van de omgevingsomstandigheden. Daarnaast kun je de lamp bedienen via de Mi Home-app, waarmee je toegang hebt tot meer instellingen en mogelijkheden.

Belangrijke specificaties

  • Verstelbare verlichting met verschillende helderheidsniveaus en kleurtemperaturen
  • Gemakkelijke bevestiging aan de bovenkant van de computermonitor
  • Verstelbare arm en draaibare lampkop voor gerichte verlichting
  • Ingebouwde omgevingslichtsensor voor automatische aanpassing van de verlichting
  • Mogelijkheid om de lamp te bedienen via de Mi Home-app

Waarom kiezen voor de Mi Computer Monitor Light Bar?

Met de Mi Computer Monitor Light Bar haal je een praktische en stijlvolle lamp in huis die je werkplek optimaliseert en zorgt voor een comfortabele kijkervaring. Met de verstelbare verlichting en verschillende helderheidsniveaus kun je de verlichting aanpassen aan je behoeften. De gemakkelijke bevestiging aan de computermonitor zorgt ervoor dat de lamp geen extra ruimte inneemt op je bureau. Met de ingebouwde omgevingslichtsensor en mogelijkheid om de lamp te bedienen via de Mi Home-app, kun je genieten van een geavanceerde verlichtingsoplossing voor je computermonitor. Kies voor de Mi Computer Monitor Light Bar en verbeter je werkomgeving.

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!

Recent bekeken

Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar
Xiaomi
Mi Computer Monitor Light Bar
€69,99 €57,84
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »