Menu
EUR
Xiaomi Robot Vacuum E12 EU versie
Xiaomi
(0)

Xiaomi Robot Vacuum E12 EU versie

€239,99 Incl. btw
Niet op voorraad
  • Vanaf €45,- Gratis Verzending! (NL/BE/DE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • 9.8/10 Klantbeoordeling op WebwinkelKeur!
  • Voor 14:00 besteld = zelfde dag verzonden!

Productomschrijving

Xiaomi Robot Vacuum E12 EU - Efficiënte en Slimme Reiniging voor Jouw Huis

De Xiaomi Robot Vacuum E12 EU is jouw perfecte partner voor het schoonhouden van jouw huis. Deze slimme robotstofzuiger zorgt voor grondige en efficiënte reiniging, waardoor jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke dingen in het leven.

Krachtige Zuigkracht voor Diepe Reiniging

Met zijn krachtige zuigkracht en geavanceerde borsteltechnologie verwijdert de Xiaomi Robot Vacuum E12 EU effectief vuil, stof en haren van harde vloeren en tapijten. Zelfs hardnekkig vuil en fijn stof worden probleemloos opgezogen, waardoor jouw huis schoon en fris blijft.

Slimme Navigatie en Intelligente Planning

Deze robotstofzuiger maakt gebruik van slimme sensoren en geavanceerde mapping-technologie om jouw huis efficiënt schoon te maken. Hij plant automatisch de meest optimale schoonmaakroute, zodat hij geen enkel plekje overslaat.

Bediening via App en Spraakbesturing

Met de handige Xiaomi-app kun je de Robot Vacuum E12 EU eenvoudig bedienen en instellen. Je kunt schoonmaakschema's maken, virtuele muren instellen en zelfs de robotstofzuiger besturen met spraakopdrachten via spraakassistenten zoals Google Assistant of Amazon Alexa.

Automatisch Opladen en Hervatten

Als de batterij bijna leeg is, keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het oplaadstation om op te laden. Na het opladen hervat hij automatisch het schoonmaken op de plek waar hij was gebleven, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Stil en Energiezuinig

Dankzij het ontwerp van de Xiaomi Robot Vacuum E12 EU maakt hij weinig geluid tijdens het schoonmaken, wat zorgt voor een rustige en vredige omgeving. Bovendien is hij energiezuinig, wat helpt om jouw energiekosten laag te houden.

Zorg voor Jouw Huis, Altijd en Overal

Bestel vandaag nog jouw Xiaomi Robot Vacuum E12 EU en geniet van een schone en gezonde leefomgeving zonder moeite. Laat de robotstofzuiger het werk voor jou doen, zodat jij meer tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen. Met de Xiaomi Robot Vacuum E12 EU heb je altijd een schoon huis, waar je ook bent!

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!

Recent bekeken

Xiaomi Robot Vacuum E12
Xiaomi
Robot Vacuum E12
€239,99 €198,34
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Xiaomi Robot Vacuum E12 EU versie

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »