Menu
EUR
Xiaomi Robot Vacuum S12 EU versie
Xiaomi
(0)

Xiaomi Robot Vacuum S12 EU versie

€329,99 Incl. btw
Niet op voorraad
  • Vanaf €45,- Gratis Verzending! (NL/BE/DE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • 9.8/10 Klantbeoordeling op WebwinkelKeur!
  • Voor 14:00 besteld = zelfde dag verzonden!

Productomschrijving

Xiaomi Robot Vacuum S12 EU - Slimme Reiniging voor Jouw Thuis

Met de Xiaomi Robot Vacuum S12 EU wordt schoonmaken een fluitje van een cent! Deze slimme robotstofzuiger is ontworpen om jouw huis moeiteloos schoon te maken, zodat jij meer tijd kunt besteden aan dingen die er echt toe doen.

Krachtige Reinigingsprestaties

De Xiaomi Robot Vacuum S12 EU is uitgerust met geavanceerde technologie en krachtige zuigkracht, waardoor hij effectief vuil, stof en haren van vloeren en tapijten verwijdert. Met zijn slimme sensoren navigeert de robotstofzuiger moeiteloos door jouw huis en bereikt zelfs moeilijk bereikbare plekken.

Intelligente Navigatie en Planning

Deze robotstofzuiger maakt gebruik van intelligente navigatie en planning om jouw huis efficiënt schoon te maken. Hij maakt een kaart van jouw huis en plant de meest optimale schoonmaakroute, zodat geen enkel plekje wordt overgeslagen.

Handige Bediening via App

Met de speciale Xiaomi-app kun je de Robot Vacuum S12 EU eenvoudig bedienen, plannen en monitoren, zelfs als je niet thuis bent. Je kunt schoonmaaktijden instellen, de voortgang volgen en zelfs virtuele muren creëren om bepaalde gebieden te beperken.

Automatisch Opladen en Hervatten

De robotstofzuiger heeft een automatisch oplaadsysteem, waardoor hij zelf naar het oplaadstation gaat wanneer de batterij bijna leeg is. Na het opladen hervat hij automatisch het schoonmaken vanaf het punt waar hij was gebleven.

Stil en Energiezuinig

De Xiaomi Robot Vacuum S12 EU is niet alleen krachtig, maar ook stil en energiezuinig. Hij maakt weinig geluid tijdens het schoonmaken en bespaart energie, zodat je zorgeloos van een schone omgeving kunt genieten.

Zorg voor Jouw Huis, Altijd en Overal

Bestel vandaag nog jouw Xiaomi Robot Vacuum S12 EU en ervaar het gemak van slimme reiniging in jouw huis. Met deze robotstofzuiger ben je verzekerd van een schone en gezonde leefomgeving, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Laat de Robot Vacuum S12 EU het werk voor jou doen terwijl jij geniet van jouw vrije tijd!

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!
Heb je een vraag over dit product?
Of wil je iets weten met betrekking tot je bestelling? Vraag het aan ons! Mail [email protected] of bel +31 (0)6 266 535 28. We staan u graag tewoord!

Recent bekeken

Xiaomi Robot Vacuum S12
Xiaomi
Robot Vacuum S12
€329,99 €272,72
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Xiaomi Robot Vacuum S12 EU versie

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »